Snap
  • Babyspullen
  • schoenen
  • School
  • back
  • to

"Wanneer mogen we weer naar school..?"

Ik viel bijna van mijn stoel!

Zowel mijn zoon (8) als dochter (6) konden niet wáchten op de zomervakantie. Niet dat ze het niet naar hun zin hebben op school, maar uitslapen, veel buiten spelen en leuke tripjes maken, ja daar zijn ze wel voor in. Maar zoals altijd vliegt de tijd en komt het einde van de vakantie alweer in zicht. Nou moeders, ik heb DE tip om het humeur van je kind optimaal te houden ondanks dat 'de zware tijden' er weer aan komen... Koop nieuwe schoenen voor ze!

Ik weet niet of jullie het wel eens is opgevallen, maar mijn kinderen lijken altijd extra hard te groeien tijdens de vakantie. Het is dan ook altijd in augustus tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen voor het nieuwe schooljaar. En het is wel leuk om het nieuwe schooljaar weer fris te beginnen met een nieuwe outfit natuurlijk! Dus ik ging met mijn kids op pad en we gingen naar ons oude vertrouwde adresje. We zijn namelijk alle drie verknocht aan het merk Red-Rag, stoere schoenen voor avontuurlijke kids. Het is dan ook geen uitgebreide zoektocht als we gaan shoppen, maar wel lastig om de juiste keuze te maken uit het fijne aanbod.

Mijn kinderen lijken altijd extra hard te groeien tijdens de vakantie

Blij dat ze allebei waren met hun nieuwe schoenen! Eén probleem, ze wilden ze direct aan doen. Maar dat mocht niet van hun strenge moeder, want ik zei: pas als school weer begint mag je ze aantrekken. Je raadt het al, zeggen ze: "begon school al maar weer"... Ik viel bijna van mijn stoel!

Snap

Over Red-RagDe schoenencollectie van Red-Rag is heel uitgebreid. Er zit altijd wel een schoen bij die past bij de voeten en het karakter van jouw kind, zelfs al voor de allerkleinsten. Ook voor stoere en eigenwijze jongens hebben ze te gekke schoenen. De schoenen hebben écht een onderscheidende stijl. Wees alleen niet bang om op te vallen, want dat zul je zeker doen met de schoenen van Red-Rag!

De schoenen hebben écht een onderscheidende stijl.

Snap

Legersneakers met zilveren zool

Snap

Stoere boots met legerprint

Snap

Rode sneakers met veter en rits

Snap

Stoere, leren meidenboots

Snap

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Red-Rag, de inhoud is geschreven door Lisa, moeder van Faas en Eva.

5 jaar geleden

Wie word er nou niet blij van nieuwe schoenen? Ik wacht nog even met aanschaffen.. de jongste gaat oktober psz beginnen en dan krijgt ze grote meiden outfit en de ousdste moet even wachten tot november en dan krijgt hij zn kleuter outfit.. en idd bijden deze vakantie een grotere maat kleding en schoenen in de kast;)

5 jaar geleden

Nou, hier komt geen Red-Rag meer in huis. Binnen een maand compleet kapot en daar hadden wij dus 100,- voor betaald. Maar enige tegemoetkoming heb ik niet gekregen. Alsof het normaal is dat beide zolen binnen een maand op 3 plaatsen zijn gescheurd, de ringetjes voor de veters eraf zijn en de neuzen losliggen.