{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verzorging van de voeten

Afbeelding blog 'Verzorging van de voeten' Achtergrond blur afbeelding

Hey lieve mama's! Durf jij je voeten te laten zien? Of kunnen ze wel wat verzorging gebruiken? In samenwerking met Hansaplast werd ik verwend met de Herstellende Voetcrème. Volgens mij ben ik niet de enige die haar voeten maar gewoon laat voor wat het is en niet aan de verzorgmomenten denkt. Onze voeten hebben die verzorging ook nodig! Daarom heb ik voor mezelf elke dag een verwenmomentje ingepland, even heerlijk de voetjes omhoog als mijn zoontje lekker op bed ligt of zichzelf kan vermaken. Goed voor mezelf en voor mijn voeten!

Ik loop regelmatig op blote voeten door huis, dus dan is het niet handig als je voeten lang vettig blijven. Deze crème trekt ongelooflijk snel in, hydrateert en versterkt de beschermende functie van mijn huid. Ik kon na een paar dagen al merken dat mijn voeten veel zachter aanvoelen en er verzorgder uit zien dan voorheen.

Blijf lief voor je voeten en geef ze regelmatig een voetcrème!

Hoe verzorg jij je voeten?

En wanneer neem jij een momentje voor jezelf?

Afbeelding blog 'Verzorging van de voeten'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je