{{ message.message }}
{{ button.text }}

#SELFCARESUNDAY JADE ROLLER REVIEW: WERKT HET ECHT?! + 5 TIPS

Eindelijk! Mijn review over de Jade Roller staat na 3 maanden gebruik online!

Afbeelding blog '#SELFCARESUNDAY JADE ROLLER REVIEW: WERKT HET ECHT?! + 5 TIPS'

3 maanden geleden heb ik mijn 1e impressie over de jade roller gedeeld. In deze blog deel ik mijn ervaring over dit product. Werkt het wel of niet en zou ik het je aanraden.

De afgelopen 2 maanden heb ik de jade roller elke avond gebruikt. Het advies is om deze minimaal 15 minuten te gebruiken. Maar daar heb ik gewoonweg geen tijd voor , dus gebruik ik het 5 minuten. Ik gebruik het altijd in de avond, omdat ik in de ochtend ook alleen met de 3 kids bezig ben.

Ok...Werkt het wel of niet? De jade roller heeft bij mij zeker gewerkt! Na enkele dagen zag ik het verschil al in de puffiness in mijn gezicht. Mijn gezicht is zichtbaar minder opgeblazen. Daarnaast is mijn huid meer gelift. Dit komt door de werking van de jade stenen. Beiden effecten geven mij de uitstraling dat ik minder moe ben. En dat was voor mij het doel ook om de jade roller te gebruiken!

Hoewel de jade roller werkt tegen de puffiness en met liften, zijn mijn rimpellijnen niet minder geworden. Ik heb eerlijk gezegd nog(!) niet veel rimpels. Maar ik denk dat ik dit product consistent en langer moet gebruiken wil ik dit effect zien. Daarnaast heeft het ook niet geholpen met de donkere kringen. Mijn kringen zijn gewoon te donker. Dus voor wie daarvoor de magische oplossing hebt let me know!

Voor degene die de jade roller willen aanschaffen heb ik 5 tips:

1. Gebruik het gekoeld. Ik heb het niet gedaan, omdat ik het niet prettig vind. Maar daarvan krijg je zeker betere resultaten.

2. Rol niet te snel over je gezicht. Als jij niet ontspant zie je dat ook niet terug in je gezicht . Dus gebruik dit moment zeker als je selfcare moment!

3. Wees consistent met het gebruik. Minimaal 15 minuten elke dag. Liever in de ochtend voor directe resultaten.

4. Niet gebruiken wanneer je er geen tijd voor hebt.

5. Maak het goed schoon met warm water en handdoek na gebruik.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de jade roller vinden en of jullie het zouden kopen. Laat het weten in de comments. En mocht je deze review nog op YouTube willen zien, klik dan op de volgende link:  https://youtu.be/D2R84UaCloU

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je