Snap
  • Babyspullen
  • Fashion
  • schoenen
  • School
  • red-rag
  • back
  • to

Red-Rag schoenen getest door drie stoere (en wilde) kids!

Mamaplaats mocht een oproep doen om Red-Rag schoenen te testen. Daar hadden deze stoere kids wel zin in: Mr.T., Senna en Naomi die graag buitenspelen. En dat gaat er niet altijd even rustig aan toe...

Review mama Mr.T. 

De postbezorger komt de post brengen en Mr.T. springt al een gat in de lucht. Aan het pakketje was te zien dat het van Red-Rag kwam. Hij kon niet wachten om het pakket te openen! 

Mr. T. is meteen enthousiast over het uiterlijk van de schoenen. De kleur en zool van de schoenen zijn goedgekeurd. Maar dan de vraag... Zullen de schoenen passen om de smalle voeten van de tiener?

Lees de review van Mr. T. 

Snap

Review mama Senna 

Jeeej! Wat boffen wij! Wij zijn uitgekozen als testers voor de stoere jongensschoenen van Red-Rag! Binnen enkele dagen zijn de schoenen al in huis. Maar helaas, ze zijn te klein... 

Nadat ik had aangegeven dat de schoenen te klein waren hadden we de juiste maat al binnen een dag in huis! Waren deze schoenen wel goed?

Lees de review van Senna

Snap

Review mama Naomi

​Zodra de schoenen bezorgd werden, pakte Naomi ze ongeduldig uit. De doos alleen ziet er al zo gaaf uit! Daarbij zat een lief geschreven kaartje geschreven om Naomi er veel plezier mee te wensen, erg attent. "Wow, wat zijn ze gaaf mama!" Dat zijn ze zéker, mama zou ze zelf ook zo willen dragen.

" Één keer goed strikken en vervolgens gaan ze supersnel aan en uit, wat erg handig is voor kids die weinig geduld hebben ;-) "

Lees de review van Naomi

Snap

Gemiddeld eindoordeel van de testers!

Welk cijfers krijgt het uiterlijk van de schoenen?

9,3

Welk cijfer krijgt de kwaliteit van de schoenen?

9,2

Welk cijfer krijgt het gebruiksgemak van de schoenen?

8,6

Welk cijfer geven jullie het speel-proef gehalte van de schoenen?

7,8

Welk cijfer geven jullie het draagcomfort/zit lekker gehalte van de schoenen?

7,9

Welk cijfer geven jullie het stoer-gehalte van de schoenen?

8,8

Dit artikel is in samenwerking met Red-Rag tot stand gekomen.