{{ message.message }}
{{ button.text }}

Petrolkids on the move

#Petrolkids

Afbeelding blog 'Petrolkids on the move'

Petrol Industries maakt kleding voor kinderen die hun eigen regels creëren en die niet bang zijn om vies te worden... Voor kinderen die graag spelletjes spelen en simpelweg veel plezier beleven! Die dus coole, maar comfortabele kleding nodig hebben. En dat is precies waar de nieuwe collectie van Petrol Industries voor staat. Wij delen onze favoriete looks uit de nieuwe collectie, samengesteld door hippe influencers op Instagram!

Voor stoere meiden is deze combinatie van marineblauw, rood en zachtroze, samengesteld door Cindy van @otis_oh, perfect! Voor een extra stoere touch heeft Petrol sportieve strepen en bomberjacks aan de collectie toegevoegd. Maar omdat meisjes nu eenmaal meisjes zijn heeft Petrol Industries ook gewerkt met fluweel, borduurwerk en zachte stoffen. Wij houden ervan!

De motorlook is diep verweven in het DNA van Petrol Industries en de zoontjes van @pamdosal en @therockingthree zijn duidelijk happy met hun nieuwe outfits voor de eerste schooldag. Deze look heeft een Amerikaanse, jaren 70 vibe, die je terugziet in de retro sweaters, mooie emblemen en stoere legerprintjes. In de collectie zijn ook veel neonkleuren terug te vinden zoals oranje en groen, met name in stoere sweaters en jasjes.

Om de outfit van je kind compleet te maken, kies je voor een goed afgestelde jeans; het paradepaardje van Petrol Industries! Ze roepen dan ook niet voor niets: 'We are denim driven’! De jeans van Petrol Industries zijn subliem afgewerkt en hebben een comfortabele uitstraling. Zo kunnen kinderen doen wat ze willen, zonder dat hun jeans hen beperken in hun plezier. Hoe gaaf is deze outfit van @thehome.and.thekid?

Sluit je aan bij #Petrolkids en maak je klaar voor een nieuw seizoen! 


P.S.: Tip van de redactie: schrijf je nu in voor de nieuwsbrief via www.petrolindustries.com en ontvang direct 10 euro shoptegoed’

Afbeelding blog 'Petrolkids on the move'

By Otis Oh (Instagram)

Dit artikel is in samenwerking met Petrol Industries tot stand gekomen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je