{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn favoriete baby musthaves - Deel 2

Afbeelding blog 'Mijn favoriete baby musthaves - Deel 2'

Deel 2 van mijn favoriete baby musthaves! Hier deel ik nog 4 producten die ik in ons dagelijks leven niet kan missen. Lees snel verder!

Woller warmtekussen - Kipkep

Dit is z’n product dat echt onmisbaar is op dit moment. De laatste week heeft Jente behoorlijk last van krampjes. De Woller warm je kort op in de magnetron. Hij is gevuld met vlaszaadjes waardoor hij een aangename temperatuur aanneemt en niet te warm wordt. Je legt de Woller over het buikje van de baby heen. doordat hij gevuld is met zaadjes heeft hij lichtelijk druk op het buikje. Niet teveel natuurlijk want de zaadjes vallen naar de zijkant. zelf gebruik ik de Woller ook vaak niet opgewarmd. Het geeft Jente vaak een gevoel van aanraking doordat ze de lichte druk van de Woller voelt. tevens is de Woller ook fijn in gebruik bij stuwing bij borstvoeding.

Nuna leaf

Dit is z’n aankoop waar Reinard het nut niet van inzag. Maar ik wou het heel graag hebben en het leek me zo handig. Als ze onrustig is en er graag bij wilt zitten zetten wij haar in de Nuna. door de zwevende bewegingen die de stoel maakt schommelt ze vaak zo in slaap of ligt ze heerlijk relaxt rond te kijken. En de maximum aanbevolen gewicht is 60KG! Milan kan ook heerlijk in dit stoeltje zitten voor de tv en een beetje heen en weer schommelen. het is dus echt een stoel voor de lange termijn en is ideaal! De stoel zelf is best zwaar en is daarom niet makkelijk verplaatsbaar door kindjes. En gok eens, Reinard is ook heel erg blij met de stoel.

Moby de walvis - Knuffel met hartslag - Flow Amsterdam

Het walvis knuffeltje met hartslag gebruik ik altijd op de stand “druppels” hij maakt een soort van regel geluid waar Jente altijd heerlijk rustig van wordt. Ze valt dan altijd rustig in slaap door dat geluid of ligt er gewoon heerlijk relaxt naar te luisteren. zelf wordt ik er ook altijd een beetje slaperig van als ik op de bank lig. Doordat het speakertje in in knuffel zit is de knuffel ook veilig te gebruiken in het bedje, in de box of als ze iets ouder zijn, om er vooral mee te knuffelen.

Babynestje

Een fijn, vertrouwd plekje die heel praktisch overal mee naartoe te nemen is. Niet alleen makkelijk binnenshuis maar ook om mee te nemen. Door de dikke rand rondom geeft het de baby een geborgen gevoel. Tevens dient het ook als veiligheid doordat ze er niet uit kunnen rollen. Er zit een fijn, dik matrasje in die heerlijk zacht ligt. In de kraamperiode is het fijn om het nestje naast je in bed te leggen om hele dagen te kunnen wegdromen van je pas geboren baby.

Nou ben ik benieuwd, wat waren producten waar je echt niet zonder kon in jullie kraam/baby periode? laat het mij weten!

Afbeelding blog 'Mijn favoriete baby musthaves - Deel 2'

Babynestje

Afbeelding blog 'Mijn favoriete baby musthaves - Deel 2'

Nuna Leaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je