Snap
  • Babyspullen
  • kleding
  • Fashion
  • moeder
  • festival

Let the festival season begin!

Ken jij de FSTVL-collectie van MS Mode al?

De warme zon op je huid, je favoriete muziek op de achtergrond, een drankje in je hand en je beste vriendinnen om je heen. Dit zou wel eens de perfecte dag kunnen zijn. En daar hoort uiteraard een fantastische outfit bij!

Het modelabel FSTVL is een ode aan de populaire bohemian stijl. Denk aan romantisch kant, sierlijke borduursels en soepele stoffen met een stoere rock-chic cool. Met andere woorden: supervrouwelijk en laid-back tegelijk. Ook al ben je helemaal blij met je vrouwelijke curves, soms wil je jezelf - vol zelfvertrouwen - van je meest sexy kant laten zien! Want of je nu op een festival staat, over de stranden van Ibiza struint of gaat lunchen met vriendinnen, een bohemian look is eigenlijk altijd een goed idee.

Festival fever


Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door het best-geklede muziekfestival ter wereld: Coachella. De Coachella look wordt ook op Nederlandse festivals steeds meer gedragen. In de items van de FSTVL-collectie weet je zeker dat je de juiste fashionable snaar raakt! Romantisch kant, gedetailleerd artwork en T-shirts met een vintage look is de perfecte mix tussen boho en edgy.

Snap

Ibiza is always a good idea


Ook nemen we je mee naar het zonnige Ibiza. Deze FSTVL-items doen ons denken aan een beach club op dit bekende party eiland, waar je onder het genot van een zeebries geniet van je favoriete drankje. Broderie anglaise, losvallende, luchtige tops met trumpet sleeves en tuniek jurkjes in hagelwitte tinten zijn perfect voor een zomerse, relaxte look met een breezy gevoel.

Snap

Highlight your festival


Met je vriendinnen naar een festival? Dan zijn items in een bohemian stijl met opvallende neon details een goed idee. Eén van onze favoriete looks is de zwarte maxi-dress van comfortabel viscose met neon details. Show your legs in een playsuit of een denim short met stoere acid wash. Mooi in combinatie met een top met blote schouders. Good to know: ook ideaal voor op het strand.

Snap

Pretty in print


Tot slot zien we veel bohemian prints op maxi-dresses, off-shoulder tops en culottes. De langere, luchtige vesten met fashionable prints zijn ideaal om te mixen en matchen met een bleached denim short. Andere favorieten zijn tops met sierlijke kralendetails en tunieken met trumpet sleeves voor een echt bohemian silhouet. Let the festival season begin!

Snap

Zie jij jezelf al rondlopen in een van deze fantastische outfits? Klik hier voor meer inspiratie! 

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met MS Mode

4 jaar geleden

Goedzo Semm!!! Wij vinden deze FSTVL collectie van MS Mode ook heel gaaf! ? ? ?

4 jaar geleden

Zijn jullie ook zo benieuwd wat Olcay van deze collectie vindt? ? Ikzelf heb maat 46/48 en vind dit heel gaaf!