{{ message.message }}
{{ button.text }}

Let the festival season begin!

Ken jij de FSTVL-collectie van MS Mode al?

Afbeelding blog 'Let the festival season begin! '

De warme zon op je huid, je favoriete muziek op de achtergrond, een drankje in je hand en je beste vriendinnen om je heen. Dit zou wel eens de perfecte dag kunnen zijn. En daar hoort uiteraard een fantastische outfit bij!

Het modelabel FSTVL is een ode aan de populaire bohemian stijl. Denk aan romantisch kant, sierlijke borduursels en soepele stoffen met een stoere rock-chic cool. Met andere woorden: supervrouwelijk en laid-back tegelijk. Ook al ben je helemaal blij met je vrouwelijke curves, soms wil je jezelf - vol zelfvertrouwen - van je meest sexy kant laten zien! Want of je nu op een festival staat, over de stranden van Ibiza struint of gaat lunchen met vriendinnen, een bohemian look is eigenlijk altijd een goed idee.

Festival fever

Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door het best-geklede muziekfestival ter wereld: Coachella. De Coachella look wordt ook op Nederlandse festivals steeds meer gedragen. In de items van de FSTVL-collectie weet je zeker dat je de juiste fashionable snaar raakt! Romantisch kant, gedetailleerd artwork en T-shirts met een vintage look is de perfecte mix tussen boho en edgy.

Afbeelding blog 'Let the festival season begin! '

Ibiza is always a good idea

Ook nemen we je mee naar het zonnige Ibiza. Deze FSTVL-items doen ons denken aan een beach club op dit bekende party eiland, waar je onder het genot van een zeebries geniet van je favoriete drankje. Broderie anglaise, losvallende, luchtige tops met trumpet sleeves en tuniek jurkjes in hagelwitte tinten zijn perfect voor een zomerse, relaxte look met een breezy gevoel.

Afbeelding blog 'Let the festival season begin! '

Highlight your festival

Met je vriendinnen naar een festival? Dan zijn items in een bohemian stijl met opvallende neon details een goed idee. Eén van onze favoriete looks is de zwarte maxi-dress van comfortabel viscose met neon details. Show your legs in een playsuit of een denim short met stoere acid wash. Mooi in combinatie met een top met blote schouders. Good to know: ook ideaal voor op het strand.

Afbeelding blog 'Let the festival season begin! '

Pretty in print

Tot slot zien we veel bohemian prints op maxi-dresses, off-shoulder tops en culottes. De langere, luchtige vesten met fashionable prints zijn ideaal om te mixen en matchen met een bleached denim short. Andere favorieten zijn tops met sierlijke kralendetails en tunieken met trumpet sleeves voor een echt bohemian silhouet. Let the festival season begin!

Afbeelding blog 'Let the festival season begin! '

Zie jij jezelf al rondlopen in een van deze fantastische outfits? Klik hier voor meer inspiratie! 

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met MS Mode

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je