Snap
  • Babyspullen
  • lego
  • vakantie
  • zomervakantie
  • tui

LEGOLAND Billund Resort in Denemarken: de ideale vakantiebestemming!

Gun jij je kindje een LEGO cadeau t.w.v. €59? Lees dan snel verder!

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Ontdek hoe leuk LEGOLAND® Billund Resort is met tal van attracties, belevenissen en plezier voor jong en oud! Kinderen spelen, ontdekken en bouwen erop los. En papa en mama: die worden zelf ook weer een beetje kind.

Op nog geen 725 kilometer rijden van Utrecht en slechts 1 uur vliegen van Schiphol vind je het beroemde LEGOLAND® Park! Met dit jaar de Battle of The Brick –een grootse riddershow met levende paarden en moedige ridders- als nieuwste attractie, het fascinerende LEGO® House en het grootste waterpark van Scandinavië, Lalandia’s Aquadome™. Maar de regio biedt veel meer met een rijke Viking geschiedenis, spannende walvistochten, gezellige winkelsteden als Vejle en Kolding, avontuur in boomklimparken, onvergetelijke safari’s in GIVSKUD ZOO en nog veel, heel veel meer!

Slaap tussen de LEGO® bouwwerken in Hotel LEGOLAND®, waan je een echte ridder of prinses in het gloednieuwe LEGOLAND® Castle Hotel of verblijf in de luxe bungalows van Vakantiepark Lalandia® of de appartementen van Ribe Byferie Resort. Zelfs overnachten in een wijnvat of Wild West cottage kan in LEGOLAND® Holiday Village. Camping Riis Feriecenter biedt voor kampeerders de ideale uitvalsbasis in een bosrijke omgeving.

Snap

Boek je een verblijf in LEGOLAND® Billund Resort dan profiteer je bij TUI van tal van voordelen! Alle gasten ontvangen per boeking bij het inchecken een gratis LEGO cadeau ter waarde van € 59,-. Het bouwen kan dus direct beginnen! Daarnaast heeft TUI de beste prijzen en unieke verblijfsaanbiedingen (7=6, 5=3 en 3=2 nachten) voor de diverse accommodaties*. Ook ontvang je de Be Happy Pass die korting geeft op allerlei attracties, winkels en restaurants binnen LEGOLAND® Billund Resort. Kruip in de huid van de Vikingen, wordt een dierenverzorger, ga ziplinen tussen de boomtoppen, spot walvissen en de echte durfals klimmen tot wel 60 meter boven zee bij het bewandelen van een brug!

Wil jij alvast kans maken op één van de twee LEGO Creator sets? Laat dan in een onderstaande reactie weten met wie jij het liefst de coolste LEGO® bouwwerken maakt! 

De winnaars worden rond 24 juni bekendgemaakt en worden geselecteerd door Mamaplaats. 

Snap

Benieuwd naar wat het LEGOLAND® Billund Resort en welke voordelen TUI allemaal nog meer te bieden heeft? Lees hier meer.

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI.

4 jaar geleden

Ja samen met m'n zoontje! Hij is jarig over 2 weken en zeer verdrietig dat we het nu niet kunnen vieren. Dan maar een groot feest in juni, dit lego pakket als kers op de taart?

4 jaar geleden

Ik wil deze winnen voor mijn man en mijn zoontje. Samen oo zondag legoėn. 😁

4 jaar geleden

Mijn man spaart lego en mijn zoontje heeft die passie overgenomen. Ondertussen hebben ze samen een flinke verzameling en het is écht hun ding samen. Hoewel mijn zoontje pas 4 is, speelt hij al 2 jaar met lego en bouwt hij inmiddels huizen, politiebureaus en vecht hij tegen de Darkside van Starwars. Hij is idolaat van lego. Voor hem doe ik graag mee met deze actie. 👍

4 jaar geleden

dit lijkt me heel leuk om alvast te hebben voor ons zoontje, voor als hij wat ouder is