{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koopjes Voor Kleintjes #2

“Koopjes”

Afbeelding blog 'Koopjes Voor Kleintjes #2' Achtergrond blur afbeelding

En daar ben ik weer met de volgende “Koopjes voor kleintjes”.


De afgelopen tijd niet veel specifieks tegen gekomen, wel veel kleertjes meegenomen bij de Zeeman. Heel stoere t-shirtjes met bijpassende broekjes. Allemaal voor een schijntje (+- €3) 

Afbeelding blog 'Koopjes Voor Kleintjes #2'

En verder nog deze vreselijk stoere/schattige Nike-schoentjes voor onze kruimel in huis gehaald. Maat 21, mag ik even huilen? Waar is mijn baby gebleven? 

Afbeelding blog 'Koopjes Voor Kleintjes #2'

€29,99 van Haren

Verder zou ik jullie graag even wijzen op de mooie vaderdagaanbiedingen bij het Kruidvat! Dus mochten er nog mama’s en kindjes zijn die een vaderdagcadeau zoeken, ik zou zeker even de folder checken! (Zelfs extra korting met je spaarpunten) 

En ook voor jullie kruimels zelf, want vanaf dinsdag is de Zwitsal zonnebrand ook 1+1 gratis. Mooie korting op de luiers, pampers én eigenmerk. Zijn de tipi-tentjes terug voor €14,99 en scoor je divers speelgoed voor een zacht prijsje! Het is geen geheim dat ik fan ben van Kruidvat :) #vrijwilligereclame

See you next time! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je