{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleertjes enzo

Winkelen!

Afbeelding blog 'Kleertjes enzo' Achtergrond blur afbeelding

Samen met mijn vriend loop ik door de winkelstraat. Een van de twee lokale babywinkeltjes ligt aan onze linkerkant. ‘Zullen we gewoon even kijken?’ Mijn hart maakt een vreugdesprongetje; mijn vriend wil een babyzaak in!

Ik kijk mijn ogen uit in het winkeltje. Wat hebben ze veel leuke spulletjes! Wij weten inmiddels dat wij een kleine meid verwachten, dus de jongensafdeling slaan we voor het gemak even over. Hij wijst dingen aan die hij leuk vindt en ik zie de lach op zijn gezicht groeien. Het wordt nu toch allemaal wel ‘echt’.

We lopen de winkel weer uit en gaan een volgende winkel in. Ook daar staan we al snel tussen de meidenkleding. Wat is dit leuk! We komen erachter dat we dezelfde smaak hebben qua kleertjes: stoer maar toch schattig. Geen Minnie Mouse, Winnie de Poeh, Eenhoornen of iets dergelijks voor onze kleine meid; panterprintjes, oud roze en zo min mogelijk glitter is meer aan ons besteed. Als iedereen hetzelfde leuk vindt, zou de wereld maar saai zijn.

We kopen niets, want we hebben al veel gekregen. Als we naar buiten lopen, zegt mijn vriend: ‘Schat, ze krijgt wel van die Dr. Martentjes, hè? Zou perfect zijn met dat jasje dat jij net aanwees.’ Wat houd ik opeens extra veel van deze man. En de schoentjes die op de afbeelding staan, staan op ons verlanglijstje voor de kerst.

Ik kan niet wachten om onze meid op haar kleine Dr. Martentjes te zien. In de tussentijd ga ik vast sparen..🙈

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je