{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kennen jullie fotofabriek al?

Een fijne webshop voor allerlei fotoproducten!

Afbeelding blog 'Kennen jullie fotofabriek al?'

Wij mochten van fotofabriek een canvas ontvangen, dat is natuurlijk super leuk!
Ik ben dol op fotograferen zoals ik eerder schreef en met een jong gezin is een geüpdatete canvas in de woonkamer natuurlijk perfect!
 
Ik had zelf nog nooit gehoord van fotofabriek.
Fotofabriek is een bedrijf met allerlei mogelijkheden, van een persoonlijke agenda tot een canvas en zo nog veel meer super toffe artikelen.
De afgelopen Jaren heeft het bedrijf fotofabriek verschillende prijzen gewonnen voor de beste fotoboekenleverancier waaronder die van AVROTROS Radar.
Natuurlijk was ik super nieuwschierig en heb ik een canvas besteld, wat ik ervan vond? Lees snel verder!

Ten eerste mijn complimenten over de website, de website is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook het programma om een fotoboek of canvas na je eigen smaak te maken is simpel in gebruik maar toch zo uitgebreid om jou unieke artikelen te creeren. Ben je al nieuwschierig?
De levertijd was ook erg snel, woensdag eind van de ochtend had ik mijn bestelling gedaan en vrijdagochtend had ik het pakketje al in huis. Ik word hier zo vrolijk van!
 
De canvas
Natuurlijk gaat het ook om mijn bestelde product en ik kan iedereen aanraden om bij fotofabriek te bestellen. De canvas is mooi afgewerkt en uit zich in een mooie afbeelding. Super handig is het ook dat er in een los zakje nog twee schroeven en een ophangsysteem zit zodat je hem zelf kan ophangen waar je wil. Zelf wil ik nog een grote canvas bestellen en dit ga ik ook zeer zeker doen bij fotofabriek!
De prijzen zijn ook super leuk want een canvas kan je al bestellen vanaf €12,99.
Neem snel een kijkje op de website, www.fotofabriek.nl

Veel liefs,
Mama Joon

Afbeelding blog 'Kennen jullie fotofabriek al?'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je