Snap
  • Babyspullen
  • #eersteverjaardag
  • kadotips

Kado-tips voor een "bijna 1-jarige"

James wordt bijna 1, 2019 is echt aan me voorbij gevlogen! Mijn inimini baby van 3 kilo die met moeite 10cc melk naar binnen slurpt is nu een klein binkie van 9.5 kilo die alles was los en vast zit naar binnen schuift. 4 Januari gaan wij met onze familie&vrienden de eerste verjaardag vieren, op mijn Instagram vroeg ik jullie om tips voor het kado-lijstje van James. Hier kwam zo veel reactie op of ik het wilde delen, dat ik er een blog over schrijf

1. Vtech zoomizooz klim&verken boomhuis.

Het Zoomizooz klim & verken boomhuis is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar! James heeft hier al de locomotief van en vind het leuk om met de tuimeldiertjes te spelen. Deze rollen alle kanten op en zorgt bij James voor een enorme smile op zijn gezicht, het boomhuis is dus een super leuke aanvulling op veel speelplezier. Wat ook leuk is de tuimeldiertjes zijn los, per 3 of per 6 te verkrijgen voor kleine bedragen. Vind ik een groot voordeel, zo kunnen je gasten zelf kiezen wat ze willen uitgeven

Snap

2. Houten speelgoed

Bij verschillende grote winkelketens (oa Lidl, action) verkopen ze op dit moment leuk houten speelgoed voor kleine prijsjes! James heeft van de sint een houten ijscowagen gekregen, de ijsjes vliegen me om de oren maar hij beleefd er veel plezier van! Ook heb je van little Dutch de regenboog, deze heb ik op James zijn verlanglijstje gezet met een link naar 'regenboog baby', naast de houten regenboog is er ook een telraam! Super leuk & educatief oh en laten we niet vergeten, het staat super mooi in ons interieur (knipoog)

Snap

3. Kleertjes

Dit was een tip die heel veel in mijn inbox kwam. Kleertjes toevoegen & dan niet vergeten om de kleur en de maat erbij te zetten! Super leuk idee, ik heb zelf gekozen om wat feetje pyjama's erbij te zetten. Dit omdat ik hier enorm fan van ben, mooie pasvorm, mooi design, lekker warm en kunnen ook nog eens functioneren als joggingpakje (als mama geen zin heeft in dat aankleedkussengevecht in de ochtend).

Snap

4. Bobike fietsstoeltje (voor)

Ik wilde ook graag wat praktische kado's erop zetten, een daarvan is het bobike fietsstoeltje voor voorop geworden. Waarom ik voor dit fietsstoeltje heb gekozen? Alle onderdelen zijn los te bestellen. Zo kan iemand er ook voor kiezen om alleen een slaaprol of een windscherm te geven! Oh & ik vind het design van bobike prachtig, te leuke kleuren!

Snap

5. Play & go speelkleed

Dit vind ik dus echt een uitvinding. James kan hier met zijn speelgoed op spelen en als hij er klaar mee is, trekt mama aan het touwtje en Hoppa! Al het speelgoed is opgeruimd. Wij halen de box ook weg na zijn eerste verjaardag, dus de play&go speelmat is dan een perfecte vervanging.

Snap

6. Vtech blub blub 

Deze heb ik al een tijdje op het verlanglijstje van James staan. James is een enorme waterrat maar begint zich nu wel wat meer te vervelen in bad. De blub blub diertjes maken geluid, spuiten water en geven licht. Ook is er een eiland te koop waar ze van af kunnen glijden om in het water te plonsen! Meer plezier in het bad voor James, meer tijd voor mama om haar make-up te kunnen doen (misschien word het dan zowaar eens wat!)

Snap

7. Grote placemat en knutselspullen

Een mega placemat om je mooie tafel te beschermen tegen alle Picasso kunstwerken die je kleintje gaat tekenen/knutselen. Het is wat vroeg, maar kan je prima bewaren op zolder tot hij/zij er aan toe is. Ook potloden, vingerverf en een groot schetsboek staan op het lijstje van James! Zijn allemaal voor kleine prijsjes te koop bij de action.

Snap

8. Kadobonnen 

Ik heb 3 opties voor kadobonnen op het lijstje gezet. James is in Januari jarig & heeft net sint en kerst achter de rug. Met de kadobonnen kan hij als bij uit zijn kleertjes is gegroeit weer wat nieuws voor kopen of wat leuk zomerspeelgoed voor buiten uitzoeken in de zomer. Minder leuk om te geven, wel leuk om te krijgen.

Snap

9. Bijdrage voor dierentuin/binnen speel paradijs

Veel moeders gaven de tip om een bijdrage te vragen voor een abbonement op de dierentuin of een binnenspeeltuin. Hoe slim? Dat zijn gewoon een jaar lang leuke uitjes!

Snap

10. Duplo

Duplo doet het al jaaaaaa-ren goed bij kids! Het is voor mij ook jeugdsentiment, mijn broertje en ik hebben heel veel met duplo gespeeld. Je hebt het echt in allerlei thema's dieren, Disney, auto's en ga zo maar door! Alles in een grote bak doen en erin en eruit doen is ook erg leuk volgens James...

Snap

11. Slaapzak/deken

Een mooie/goeie slaapzak of deken voor je Mini, een top kado! Had hier zelf niet aan gedacht maar werd er door een aantal mama's aan herrinert. Wij kiezen voor een dekentje & slaapzak van Bamboom, dit omdat er bamboe in zit en rustgevend is voor de onrustige huid van James. Oh & de prachtige rustige kleuren en printjes zijn ook helemaal mijn stijl!

Snap

12. Driewieler met duwstang

Die duwstang is echt wel handig als je naar de supermarkt gaat of de hond gaat uitlaten en je mini bepaald even dat hij geen zin meer heeft om te fietsen... Hahaha! Dit was de meest voorkomende tip die ik heb gekregen. Toevallig vroegen opa & oma net een leuk kado om te geven dus opa&oma, een driewieler met duwstang (zonder te felle kleuren graaaaag)

Snap

13. Vtech toettoet auto & Zoefzoef dieren

Jongen of meisje, dit is bij zo veel kindjes een succes! Wisten jullie ook dat er een Disney versie is. Een mickey treinstation en een Minnie winkelcentrum & ijssalon. Naast de grotere pakketten kan je de auto's of diertjes ook los kopen, zo kan je dus weer variëren kwa prijs. James heeft het Zoefzoef boomhuis gekregen van de sint, hij moest er even aan wennen maar nu moet alles en iedereen van de glijbaan af en heeft hij er echt al uren speelplezier van. Mama stiekem ook.. 

Snap

14. Badproducten

Omdat James zo graag in bad gaat, dacht ik dat badschuim en bruisballen ook super leuk voor hem zouden zijn! Omdat hij niet zo lekker gaat op parfum vond ik deze producten van naïef! Meteen op het lijstje gezet, als eerste denk je misschien niet heel leuk om te geven, maar James is zo gek op water dat hij hier enorm veel plezier van gaat hebben! 

Snap

15. Loopauto

Een loopauto voor je mini, hoe leuk is dat! Ze zijn tegenwoordig in alle merken, maten en soorten te verkrijgen. James heeft een mini-Cooper als kraamkado gekregen omdat Dwight vroeger helemaal gek was van zijn loopauto en zijn eerste echte liefde was zijn mini-Cooper. Dus James rijdt officieel een betere auto dan ons! Maar dat geeft niet, hij loopt er ook altijd beter bij dan mama dusssss... 

Snap

16. Trybike

Ik werd door mijn lieve volgers nog herrinert aan de trybike! Dwight en ik waren hier al mega enthousiast over omdat we hem naast het design ook mega functioneel vinden. Je kan er een loopfiets van maken met 3 wielen maar ook met 2, dit zorgt dus voor jaren uitdaging en plezier! Dat het een pareltje is voor het ook, dat is mooi meegenomen! Wij zouden gaan voor de helemaal mat zwarte, ik hou wel van lekker stoer!

Snap

Dit waren mijn tips! Heb je nog een leuke aanvulling? Laat het me weten in een reactie onder mijn blog of op Instagram! Liefs, 

Lieke

4 jaar geleden

Jaaa veel van deze dingen ook op onze verlanglijst voor onze zoon. Wij hebben zelf de misioo ballenbak voor hem gekocht! Ook echt een aanrader! 😁