{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Hansaplast

Deze blog is geschreven in samenwerking met Hansaplast

Afbeelding blog 'Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Hansaplast'

Iedereen die ons al even volgt weet dat wij gek zijn op korte vakantie’s. Weekendjes weg doen we regelmatig en ik moet zeggen dat het steeds soepeler verloopt. Als mama van een gezin met drie jonge kinderen is het best een gesjouw met alles. Vergeten we niet die knuffel? Hebben we alle badkleding bij? Vic zijn vitaminedruppels? Sophia haar haarelastiekjes.

Dit zal vast herkenbaar zijn voor andere moeders. Waar ik me de eerste keren druk kon maken of we alles wel bij hadden, gaat alles nu een heel stuk sneller en soepeler. Ik neem alleen de hoognodige dingen mee en als we echt iets vergeten wat we nodig hebben dan kan ik het vaak daar ook wel kopen.

Dit weekend gaan we weer een heerlijke weekend naar zee. We gaan naar B&B De Zilte Melis vlak bij Zoutelande. Je begrijpt dus dat een emmer en schepje ook mee moeten. Maar wat ik eigenlijk nooit bij had en nu toch heb ontdekt is té fijn om niet met jullie te delen.

Ik nam altijd los wel wat paracetamol, zetpillen en pleisters mee. Maar een echte Eerste Hulp Set ontbrak. Tot nu toe! Want Hansaplast heeft dus een super handige Eerste Hulp Set. Met de kindjes eigenlijk onmisbaar want alles wat ik nodig heb als ze gevallen zijn zit hierin! De set reinigt, beschermt en geneest. Er zit namelijk een wondspray in die de wond ontsmet. Deze spray prikt niet en beschermt tegen infecties. Daarnaast zitten er sensitive pleisters in. Deze zijn hypoallergeen en extra huidvriendelijk. En als laatst zit er een wondhelende zalf in. Deze helpt de wond tot 2x sneller genezen. En helpt littekenvorming verminderen. Waar ik heel blij mee ben want Thiago heeft zijn eerste litteken op zijn wang al te pakken.

Ik ga verder met onze koffers inpakken. Maar deze Eerste Hulp Set gaat voortaan altijd mee!

Ben je nou ook enthousiast geworden? Je vindt de Hansaplast Eerste Hulp Set hier. Wil je meer lezen over de wondverzorging routine? Dat kan hier


Afbeelding blog 'Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Hansaplast'
Afbeelding blog 'Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Hansaplast'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je