{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gek op pretparken? Dan moet je dit lezen...

Avonturenpark Hellendoorn opent dit jaar met twee geheel nieuwe attracties!

Afbeelding blog 'Gek op pretparken? Dan moet je dit lezen...'

Yes, het is eindelijk voorjaar en dat betekent: op naar het pretpark! Nederland kent heel wat pretparken, daarom geven wij jou deze ultieme tip.

Avonturenpark Hellendoorn

Van de vele pretparken die Nederland kent, is Avonturenpark Hellendoorn een favoriet. Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, de afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachttijden voor attracties zijn kort.

Dit prachtige park heeft meer dan 30 attracties en ligt heerlijk verscholen in de bossen. Klinkt goed hè? Naast de attracties, staan er in Avonturenpark Hellendoorn ook genoeg shows, Meet & Greets en muzikale optredens op je te wachten. 

Wat dacht je van de Wild Waterval? Of gaan jouw kids toch liever in de achtbaan? Het kan natuurlijk ook allebei! 

Afbeelding blog 'Gek op pretparken? Dan moet je dit lezen...'

Voor het hele gezin

Avonturenpark Hellendoorn heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud! Zo heb je attracties voor de allerkleinsten, voor de hele familie en voor stoere ouders en kinderen. In Dreumesland, een speciaal gebied voor kinderen tot 120 cm, kunnen de allerkleinsten genieten van maar liefst 9 attracties. De hele familie kan onder andere terecht in de Sungai Kalimantan (ronde bootjes, v.a. 90 cm) en de Wild Waterval (boomstammetjes, v.a. 90 cm). Voor stoere papa's, mama's en kinderen biedt bijvoorbeeld de Tornado (gele achtbaan, v.a. 120 cm) en de Rioolrat (achtbaan in het donker! v.a. 120 cm) volop avontuur.

Afbeelding blog 'Gek op pretparken? Dan moet je dit lezen...'

Nieuwe attracties

Goed nieuws voor alle avonturiers! Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in 2019 verder uit met de komst van maar liefst twee nieuwe attracties. Het leukste is natuurlijk om de attracties zelf uit te proberen! We kunnen alvast verklappen dat de botsauto's terug zijn van weggeweest en dat de vrijevaltoren je meeneemt de ruimte in... Wij kunnen niet wachten!

Wil jij met eigen ogen zien wat de nieuwe attracties zijn van Avonturenpark Hellendoorn? Klik dan hier! 

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je