Snap
  • Babyspullen
  • make-up
  • ronde
  • bril,
  • fashion,
  • montuur,

Fashion | Ga voor een ronde bril!

Zie jij het straatbeeld al veranderen? Ik wel! Als fervent brillendraagster (en nou ja, ook stiekem een beetje lenzen) ben ik helemaal fan geworden van de ronde bril. Want zeg nou zelf; zo'n cirkelvormig montuurtje is toch hartstikke hip? Ik kom ze nu met regelmaat tegen en ook ik kon er niet meer omheen, want ik vind hem ontzettend leuk!

Snap

Natuurlijk is er wel een beetje durf voor nodig, want ik vond het toch wel een beetje spannend toen ik hem voor het eerst op zette. Je zou hem misschien eerst in de categorie 'saai' scharen, maar toch trok hij me. En echt, als je houdt van een niet al te dik montuur dan is dit je maatje. Je make-up en eigen gezicht blijven zichtbaar, want hij laat je gezicht mooi uitkomen.

Het fijne is dat hij simpelweg overal bijpast! Draag je wat meer opvallende of kleurrijke kleding, dan brengt hij absoluut je gezicht meer in balans. Een dik montuur zou juist eerder de aandacht trekken. 

Snap

Zelf ben ik nu echt hooked aan dit montuur, ik voel me er meer mezelf door en ik kan gewoon uitpakken met mijn make-up. Soms kan een montuur EN een opvallende outfit EN een felle lipstick nu eenmaal wat veel worden, maar daar heb ik bij zo'n simpel, rond montuurtje dus geen last meer van. 

Ik ben om, jij ook al? 

Wat vind jij van de ronde brillentrend? Draag jij een bril en wat voor montuur heb je momenteel?

Wil je meer van mij lezen? Bezoek dan ook mijn eigen beauty- en fashionblog Beautydagboek.

Veel liefs,

Liset

Toevallig heb ik vanmiddag net een paar brillen gepast. Heb nu ongeveer vier jaar dezelfde en ben zo 'gelukkig' (not) dat ik twee verschillende sterktes brillen nodig heb. Ik ben super blij met mijn Esprit bril, lekker licht, draagt heerlijk. Mijn andere Gucci (computer)bril draagt minder prettig doordat hij zwaarder is en neusvleugels heeft. Dus voor mij is het mooi zijn maar ook draagcomfort erg belangrijk. Zoals ik al zei toevallig vanmiddag een paar (Esprit lichtgewicht) brillen gepast. Mijn eigen oude model wordt helaas niet meer gemaakt maar de verkoper zei ook dat hij het nieuwe model eigenlijk beter bij mijn gezicht vond passen (minder breed). Kwestie van smaak denk ik en in mijn geval ook inderdaad wennen aan het idee / zicht. Rond zou nooit in me opkomen om te passen maar na het lezen van jouw blog ga ik het denk ik (al was het alleen maar uit nieuwsgierigheid) wel even doen :X

6 jaar geleden

Mode is leuk, maar moet wel bij je passen. Ik werk in een brillenwinkel en zie de ronde bril inderdaad veel voorbij komen, maar een ronde bril past niet bij iedereen.

6 jaar geleden

Ik doe niet mee aan de trend. Of ik vind het leuk of ik vind het niks.

Daar heb je zeker gelijk in, een bril moet bij je gezicht passen. Toch kan het ook zo zijn dat je een bepaald type montuur eerst niet mooi vindt, maar een jaartje later juist heel tof vindt staan! Ik had zo'n ronde bril al eens eerder gepast en vond het niet bij mij passen, maar nu vind ik hem dus wel weer enorm leuk. Is misschien ook een beetje afhankelijk van een trend en of je er een beetje aan moet wennen :).