{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fashion | Ga voor een ronde bril!

Afbeelding blog 'Fashion | Ga voor een ronde bril!'

Zie jij het straatbeeld al veranderen? Ik wel! Als fervent brillendraagster (en nou ja, ook stiekem een beetje lenzen) ben ik helemaal fan geworden van de ronde bril. Want zeg nou zelf; zo'n cirkelvormig montuurtje is toch hartstikke hip? Ik kom ze nu met regelmaat tegen en ook ik kon er niet meer omheen, want ik vind hem ontzettend leuk!

Afbeelding blog 'Fashion | Ga voor een ronde bril!'

Natuurlijk is er wel een beetje durf voor nodig, want ik vond het toch wel een beetje spannend toen ik hem voor het eerst op zette. Je zou hem misschien eerst in de categorie 'saai' scharen, maar toch trok hij me. En echt, als je houdt van een niet al te dik montuur dan is dit je maatje. Je make-up en eigen gezicht blijven zichtbaar, want hij laat je gezicht mooi uitkomen.

Het fijne is dat hij simpelweg overal bijpast! Draag je wat meer opvallende of kleurrijke kleding, dan brengt hij absoluut je gezicht meer in balans. Een dik montuur zou juist eerder de aandacht trekken. 

Afbeelding blog 'Fashion | Ga voor een ronde bril!'

Zelf ben ik nu echt hooked aan dit montuur, ik voel me er meer mezelf door en ik kan gewoon uitpakken met mijn make-up. Soms kan een montuur EN een opvallende outfit EN een felle lipstick nu eenmaal wat veel worden, maar daar heb ik bij zo'n simpel, rond montuurtje dus geen last meer van. 

Ik ben om, jij ook al? 

Wat vind jij van de ronde brillentrend? Draag jij een bril en wat voor montuur heb je momenteel?

Wil je meer van mij lezen? Bezoek dan ook mijn eigen beauty- en fashionblog Beautydagboek.

Veel liefs,

Liset


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je