{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een Luier Abonnement!?

Ja, je leest het goed! Een maandelijks luier abonnement. Makkelijk bij jou thuis!

Afbeelding blog 'Een Luier Abonnement!?'

MAMAPLAATS X ETOS 

Ren jij soms op het laatste moment nog naar de winkel omdat je te weinig luiers in huis hebt? Of ben je het zat elke week in de winkel te staan of een bestelling online te plaatsen voor de billendoekjes of babyvoeding? Of vind het nu niet fijn te winkelen i.v.m. COVID-19?

Met het Etos Baby abonnement weet je altijd zeker dat je genoeg luiers, billendoekjes en babyvoeding in huis hebt. Met de vertrouwde kwaliteit en voor een vaste, lage prijs. Makkelijker kan niet!

Je Etos Baby abonnement is zo geregeld! Eén keer samenstellen en daarna staat jouw Luier abonnement elke maand bij jou op de stoep! Fijn he!

Stel je abonnement snel en makkelijk samen: kies de maat luiers die jouw kindje draagt, en ga voor een bezorgfrequentie die past bij jouw situatie. En de billendoekjes en babyvoeding? Krijg je gewoon mee bezorgd, als je dat wilt én het word gratis thuisbezorgd!

Het abonnement is makkelijk (tussen door) aan te passen aan jouw situatie en je kan het (tijdelijk) onderbreken!

Ik vind het onwijs fijn dat ik nu niet meer naar de winkel hoef of luiers elke maand moet bestellen. Ik heb nu mijn luier box samen gesteld en die komt zo elke maand gratis bij mij thuis bezorgt! Het geld gaat automatisch van mijn rekening dus ik hoef nergens meer over na te denken, én ik zit altijd met voldoende luiers en billendoekjes in huis! Die billendoekjes kunnen ook hard gaan zeg... Als ik mijn abonnement wil veranderen, bijvoorbeeld een andere maat luiers, dan kan dat gemakkelijk online via Mijn Etos! Ik kan mijn abonnement daar ook (tijdelijk) onderbreken.

Ik studeer voltijd dus het overkomt mij vaak dat ik op het laatste moment nog luiers moet halen, nu is dat geen probleem meer! Ik vind het een uitvinding.

Ik mijn geval komt de luier box elke 4 weken, 5 pakken luiers van 26 luiers en 5 billendoekjes. Ik betaal 30 euro per maand. Dat is minder dan dat ik voorheen betaalde, ik houd nu ook elke maand luiers en billendoekjes over. Altijd genoeg, dat geeft mij persoonlijk wel rust.. ;)

Stel, er komt weer een lockdown aan.. dan sta ik niet meer online in de rij omdat het zo druk is met bestellen of het risico dat ik geen luiers kan halen. Ook handig voor de mama’s en papa’s die ook nu het niet fijn vinden om naar de winkel te gaan.

Het is samengevat: handig!

Wil jij ook een Babyabonnement? Klik op de link!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je