{{ message.message }}
{{ button.text }}

Disney+ komt al snel naar Nederland!

Ben jij ook zo'n Disney fan?

Afbeelding blog 'Disney+ komt al snel naar Nederland! '

Nederland behoort tot de een van de eerste landen waar de streamingdienst beschikbaar komt. De nieuwe streamingdienst begint in Nederland op 12 november, tegelijk met de Verenigde Staten en Canada.

The Walt Disney Company Disney kondigde gisteren aan dat het bedrijf wereldwijd distributieovereenkomsten heeft gesloten met Apple, Google, Microsoft, Roku en Sony om de app van Disney+ te verspreiden. Een abonnement gaat in Nederland 6,99 euro per maand kosten, dat is een euro goedkoper dan een abonnement van marktleider Netflix. Voor dat bedrag is alles in hoge kwaliteit beschikbaar, zowel in HD als 4K. Bij Netflix kost dat respectievelijk 11 en 14 euro per maand.

Nieuwste films

De dienst biedt niet alleen toegang tot de uitgebreide filmbibliotheek van Disney en dertig seizoenen van The Simpsons, maar het zal ook de plek zijn waar de nieuwste films van Disney te streamen zijn, zoals Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Een week nadat de dienst beschikbaar komt in Nederland, zal Disney+ ook beschikbaar zijn in Nieuw-Zeeland en Australië. 

'Tech savy'

Het is opmerkelijk dat Nederland tussen de twee grote markten Canada en de VS staat. Een belangrijke reden daarvoor is dat Nederland een goede digitale infrastructuur heeft, of "tech savvy" is, zoals een woordvoerder van Disney zegt. 

Ga jij een abonnement nemen op deze nieuwe streamingdienst van Disney? Vertel het ons! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je