{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze game leert jouw kind binnen no-time blind typen

Op de basisschool werken kinderen al veel op de computer en dat wordt alleen maar meer. Blind en met tien vingers typen, zorgt ervoor dat huiswerk eerder klaar is én dat schoolprestaties verbeteren. Een goede typevaardigheid is dan ook heel belangrijk!

Afbeelding blog 'Deze game leert jouw kind binnen no-time blind typen'

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit blijkt dat kinderen die een typecursus volgden, zich naast het typen volledig kunnen focussen op de vragen. Ze maken minder spelfouten en produceren langere verhaaltjes van betere kwaliteit dan leerlingen die geen typecursus volgden.

Spionnenmissie zorgt voor motivatie tot het eind
In de LOI Kidzz-typecursus neemt Super Spy Mister I je kind mee in een wereldwijd spionnenavontuur, dit houdt je kind gemotiveerd tot het eind! Je kind loopt virtueel rond op school, vaart met een speedboot en beleeft het avontuur door games als: ‘Drone-attack’ en ‘Hack het casino’. Wie goed leert typen, volbrengt de geheime spionnenmissie. Spelenderwijs leren is leuk en het is bewezen dat deze ‘gamend leren’-methode voor kinderen het best werkt.

Best beoordeelde typecursus

Uit reviews blijkt dat kinderen heel enthousiast zijn over de Super Spy typecursus. “De verhaallijn en de opdrachten motiveren mijn jongens om door te gaan”, zo schrijft een ouder. De LOI Kidzz typecursus is dan ook de best beoordeelde typecursus van Nederland met een 8,8.

Wist je dat je kind…
… door het online spionnenavontuur op een superleuke manier uitstekend leert typen?

… extra gemotiveerd wordt door het spannende avontuur op de Super Spy School?
… de LOI Kidzz-cursus 14 dagen gratis uit kan proberen en dat er een gratis proefles is?
… gegarandeerd slaagt door de unieke opzet van de cursus?

Nu €30,- korting en ASUS laptop actie!
Een echte spion kan natuurlijk niet zonder spionnenspullen. Daarom ontvangt je kind een geheim pakket thuis. Als ouder krijg je tijdelijk een korting van €30,- én kun je profiteren van de tijdelijke ASUS laptop actie. Zo wordt blind leren typen extra toegankelijk.

Doe de gratis proefles

Enthousiast geworden? Laat je kind dan een eerste missie op de Super Spy School oplossen. Door de gratis proefles ervaart je kind hoe leuk de cursus van LOI Kidzz is!

Doe de gratis proefles! >> 

Afbeelding blog 'Deze game leert jouw kind binnen no-time blind typen'

Dit artikel is in samenwerking met LOI Kidzz tot stand gekomen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je