{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken!

Vind jij het kopen van luiers ook altijd zo'n gedoe? Wat ook zo vervelend is: de luiers zijn net niet in de aanbieding als je ze nodig hebt! Wij hebben de ideale tip voor jou!

Afbeelding blog 'Dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken!'

Wij deden een klein onderzoekje op social media over de gewoontes rondom het aanschaffen van en de ervaringen met luiers. We stelden de volgende vragen:

Hoe vaak koop jij luiers?
De gemiddelde ouder koopt 1-2 keer per maand luiers. Een kleine groep (11%) gaf aan 3-4 keer per maand luiers aan te schaffen. De meesten kopen dus graag gelijk wat meer voorraad en willen dus niet elke week op en neer naar de winkel.

Heb jij ook graag voldoende luiers in huis?
Ja, natuurlijk hebben we allemaal genoeg luiers in huis! Niets zo vervelend als je er tijdens een poepluier achterkomt dat je geen schone luiers meer in huis hebt... Toch geeft 2% aan regelmatig luiers tekort te komen. Is dat jou ook wel eens overkomen..? 

Afbeelding blog 'Dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken!'

Het grootste gedoe met luiers?
Daar zijn de meningen over verdeeld... De helft van de ouders vindt het vooral vervelend om de luiers te moeten kopen en de andere helft vindt het verschonen vooral een vervelend klusje.

Maar: mochten deze ouders ervoor kiezen om óf 2 euro te betalen voor het laten verschonen van een luier óf 2 euro te ontvangen voor het zelf verschonen, dan zegt bijna iedereen toch liever geld te verdienen aan het verschonen. Wat vind jij?

Online of in de winkel?

We stelden de vraag of ouders hun luiers liever online bestellen of in de winkel kopen. Ongeveer de helft gaat voor het online bestellen. Ben jij nu zo'n persoon die voor het ultieme gemak gaat? Lees dan even verder...

Afbeelding blog 'Dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken!'

GhaZoo Luierservice

Toen een paar vaders genoeg hadden van het moeten zoeken naar aanbiedingen, het gesjouw met luiers  en het onverwacht tekort hebben van luiers, besloten zij het heft in eigen handen te nemen.

Zij vonden dat het aanschaffen van luiers makkelijker én beter kon en hebben een nieuwe luierservice opgericht: GhaZoo. GhaZoo betekent: De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal af te stemmen op je persoonlijke situatie. De service is te vergelijken met HelloFresh: geen gesjouw meer met boodschappen en zelf de frequentie bepalen. Superhandig!

Het fijne aan deze service van GhaZoo is dat je op ieder moment je abonnement kunt opzeggen. In je eigen account kun je je aan- en afmelden waardoor je volledig in control bent. Je kunt zelfs je luierservice even pauzeren, handig voor wanneer je op vakantie gaat. Je zit dus nergens aan vast en betaalt alleen per levering en dus niet per maand.

Afbeelding blog 'Dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken!'

Wil je kennis maken met GhaZoo? Dan kun je je luierservice beginnen met een introductiepakket waarvoor je alleen de verzendkosten betaalt. Je ontvangt één pak luiers, genoeg om een week mee te doen. Bevalt het je toch niet? Dan meld je jezelf binnen negen dagen weer af voor je luierservice in je account. Maar de kans is groter dat je niks anders meer wilt!

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met GhaZoo, maar de inhoud ervan is van onszelf.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je