{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babykamer of kinderkamer uniek maken? Zo doe je dat!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met bestecanvas.nl. Je weet natuurlijk nog niet meteen waar jouw kindje van houdt, dus de inrichting van de babykamer komt op jullie neer.

Afbeelding blog 'Babykamer of kinderkamer uniek maken? Zo doe je dat!'

Het kamertje is een ruimte waar je kleintje de eerste belangrijke jaren van zijn of haar leventje veel zal doorbrengen. Plus het eerste wat hij of zij ziet bij het wakker worden. Dat het een fijn, rustgevend en samenhangend geheel is, is voor zowel jou als ouder belangrijk als voor de baby zelf. 

BesteCanvas.nl heeft een team aan fotoprintspecialisten die er hun missie van gemaakt hebben om voor iedere ruimte unieke exemplaren te creëren. Wanneer je een foto op canvas bestelt, zorgen zij dat deze er perfect uitziet. 

Misschien herkenbaar: je creëert met veel aandacht en zorg een prachtige babykamer en deze kamer is 3 jaar later nog bijna precies hetzelfde. Terwijl jouw kleintje toch compleet veranderd is in die drie jaar tijd :) Met een simpele aanpassing als een aantal mooie nieuwe schilderijen heb je binnen no-time (en voor een laag budget) een hele andere look-and-feel. 

Pas toen de tweede op komst was, besefte ik me dat de kamer van de oudste (inmiddels) peuter nog echt een babykamer was...

Sophie

Kies ervoor om in de baby- of kinderkamer rustige afbeeldingen, illustraties en kleuren te gebruiken. Heel leuk is het om een serie samen te stellen van meerdere afdrukken die samen een geheel of verhaal vormen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van jou en je partner, een afbeelding van een echo, een illustratie (van bijvoorbeeld het geboortekaartje) en een foto van jullie kindje zelf. Hang deze in verschillende groottes verspreid over een muur, uniek en betekenisvol!

Wanneer je ervan houdt kun je dit nog aanvullen met een creatieve quote of spreuk... Je begrijpt het al wel, alles naar jouw wens en dus uniek!

Ook een gaaf idee, is een afdruk op een deken of kussen. Zo wikkel jij je kindje letterlijk in bijvoorbeeld een mooie herinnering. Of geef een trotse opa of oma een dekentje cadeau met hun kleinkind erop! De inkt bevat geen oplosmiddelen en zowel kussen als deken voelen erg zacht aan.  

Met BesteCanvas.nl kun je direct starten met ontwerpen en heb je heel eenvoudig, in een paar klikken, jouw ontwerp klaar voor bestelling staan! Of je nu gaat starten aan een nieuwe babykamer of een andere kamer in huis wil opvrolijken :)

Leuk als je ons jouw creatie deelt! #bestecanvas_nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je