{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babykamer inrichten: een topklus!

Afbeelding blog 'Babykamer inrichten: een topklus!'

Iedereen die weleens een babykamer ingericht heeft, weet dat het een leuk klusje is. Je kunt helemaal in jouw eigen smaak een paleisje inrichten voor het kindje dat binnenkort komt. Je start met een plattegrond maken en na te denken over je wensen. Als je dat op een rijtje hebt, kan het beginnen: shoppen en inrichten! 

Wil je een wieg?

Of koop je liever een ledikant? Een wieg is veelal een slaapplek voor korte tijd. Maar wel super schattig. Een ledikant kun je meer op de groei aanschaffen, waarbij het belangrijk is dat je de hoogte van de lattenbodem kunt verstellen. Het is immers belangrijk dat je goed bij je baby kunt, maar voor later: dat je peuter niet zomaar uit bed kan klimmen. Heb je deze beslissing genomen, dan kun je verder met dit leuke inrichtproject! 

Kastruimte

Voor het verschonen van een baby is een commode heel handig. Niet alleen omdat je dan op een ergonomische hoogte bezig bent, ook omdat je er veel in kwijt kunt. Je hebt zoveel spullen nodig in het begin, dat het gemakkelijk is om alles bij de hand te hebben. Ook een kast voor kleertjes is handig. Hoewel je in het begin wel alles uit zou willen stallen, babykleertjes zijn een lust voor het oog. Als het gaat om accessoires, dan kun je losgaan. Een mooi vloerkleed, een handige stoel, een plank voor de knuffels, je kunt het zo gek niet bedenken.

Voor de toekomst

Hoewel je je het in je hoofd niet kunt voorstellen, je kindje is maar heel kort een baby. Voor je het weet is zelfs het ledikant te klein en heb je een groot bed nodig. Het is slim om hier vooraf over na te denken. Vooral voor zoiets als verlichting kopen. Toekomstgericht denken is slim, omdat je een lamp niet zomaar kunt verhangen. Ook dit kun je in de plattegrond al goed in kaart brengen. Geniet van deze topklus!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je