{{ message.message }}
{{ button.text }}

68▪︎Voor de fanatieke online koopfreak

03-05-2019

Afbeelding blog '68▪︎Voor de fanatieke online koopfreak'

Geen spam van mij hoor, alleen een tip voor onder andere alle mama’s en papa’s die geveld zijn met de koopziekte nu ze een kindje op de wereld hebben gezet. Want ja ik weet er alles van dat het een nog schattiger en leuker is dan het andere. En ik weet het altijd zo te breien dat de aankoop een echte must is.


Dus verdiep je in mijn tip, en kom erachter dat je er werkelijk geld mee kan verdienen. Dus geen win actie met een kans dat je wat wint, maar gewoon echte klinkende munten terug. (digitaal op je bankrekening dan)


Als fanatieke online inkoper van allerlei levensmiddelen of van levensbelang zijnde * kuch * onzin * kuch * producten, ik weet er altijd wel een draai aan te geven waarom ik het per se nodig heb, heb ik nu iets nieuws gevonden wat ik jullie echt niet wil onthouden. (in plaats van euroclix waar ik eerst verzot op was)

Bij cashbackxl kun je nog meer besparen.

WAT! Ja echt.

Ik lul echt niet uit mijn nek!

Over dit onderwerp in ieder geval.

Stel je wilt een maandbox luiers aanschaffen en ook nog wat (sale) items voor jezelf en je kleine uk bij Wehkamp. Ga op zoek naar de aanbieder op cashbackxl en klik op de link. Je wordt dan via cashback doorverwezen naar Wehkamp waar je gewoon netjes je bestelling kunt doen. Als je bestelproces helemaal afgerond is, betaald en geleverd, kan even een tijdje duren voordat cashback dit teruggekoppeld krijgt, krijg je de gespaarde euro's op je saldo bijgeschreven.


In tegenstelling tot Euroclix, hoef je hier niet eerst voor X aantal punten te sparen voordat je mag uitbetalen. Hier kun je direct laten uitbetalen. Daarnaast is de vergoeding die je krijgt vele malen hoger.


Ik ben lid geworden sinds 7 januari 2019 en heb nu 91 euro op mijn saldo staan en 68 die nog moet worden beoordeeld.


Van Aliexpress aankopen tot AH en thuisbezorgd. Van Bonprix tot onze vakantie in Disney. En van Eneco tot telefoon abonnementen.


Voor baby en kinder producten kun je je geluk op, ze hebben een waslijst aan aanbieders.

Onder andere;

Hema

Koeka

Baby-slofje

Wehkamp

Amazing kids

Bristol

Luiertaartfabriek

Converse

Kleertjes . com

Dress for less

Blokker

Geboortekaarten . nl

IKenIK

Kidzstore

Kindergoed

VidaXL

Name it

Noppies

Kinderkleding . nl

Only

Superdry

Kidsrepublic

Tumble 'n dry

Zalando lounge

Albert Heijn

Voordeeldrogisterij

Aliexpresss

Thuisbezorgd
Alles koop ik op de sites waar ik het wil bestellen, maar allemaal met een gemeenschappelijke start. Ik begin bij cashbackxl om te kijken of zij een overeenkomst met deze partner hebben. Zo ja. YES, doorklikken en bestellen maar.

#gooitfictiefflappenindelucht


Als je toch al van plan bent een nieuwe garderobe aan te schaffen of een maandbox luiers, geen zin om te koken, of juist boodschappen bestellen, waarom dan niet met extra korting?


Nu gaat het bij mij natuurlijk hard omdat ik voor het nieuwe huis veel nieuwe spullen online bestel en verzekeringen of aansluitingen afsluit, maar ook als je gewoon een reguliere online spender bent, of een koopverslaafde, laat je nu gewoon geld liggen!


Ja ook voor jou goed als je hormonen je helemaal uit balans hebben gehaald en je niet weet waarom je hele dagen in je verlof aan het surfen bent en eindigt met het invoeren van je betaalgegevens.Ik moet overigens wel bekennen dat ik nu veel meer onderzoek doe voordat ik iets koop, dus het werkelijk aankopen duurt wel iets langer. Maar joh, het is een sport om zo min mogelijk te betalen voor een product. Lijk wel mee te doen aan couponing haha

#sorryfysiekewinkelsindestad


Ik kies soms bewust voor een website waar het product 2 euro duurder wordt verkocht, maar als ik dan 5 euro cashback krijg, doordat deze duurdere aanbieder wel een samenwerking met cashback heeft, ben ik toch 3 euro goedkoper uit dan de goedkoopste site.


Whoop whoop toch een #winactie


Dus help mij ook de bankrekening spekken door lid te worden (2,50 per actief lid) en bedank mij later als je saldo ook begint te groeien.

Klik dan wel even op mijn doekoelinkje naar de website natuurlijk :D


https://www.cashbackxl.nl?share=wendybal-8d15


Klein addertje onder het gras, je wordt wat gemakkelijker met uitgeven.

Maar ja dan zeg je toch gewoon

"Ja maar schatje, we krijgen er geld voor terug, kijk maar, is dus niet zo heel duur."

#knipperooknogevenmetjeogenDisclaimer: het lijkt nu alsof ik reclame maak voor allerlei websites, maar ben door geen enkele aanbieder benaderd of aangezet dit tr plaatsen. (daarentegen heb ik ook niet zoveel volgers, dus een echte influencer ben ik niet haha) Puur en alleen omdat ik weet dat moederschap duur kan zijn en extra korting in de vorm van cashback, is gewoon een tip die we niet geheim moeten houden.


Hoe meer leden, hoe groter de kans dat meer websites zich aansluiten, en hoe meer korting wij weer krijgen! I love it en zeg het voort.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je