{{ message.message }}
{{ button.text }}

5x de leukste Moederdagcadeaus!

Voor als je nog inspiratie nodig hebt!

Afbeelding blog '5x de leukste Moederdagcadeaus!'

Het is deze zondag Moederdag, dé dag waarop alle moeders worden beloond voor hun harde werken als moeder door het jaar heen, haha! We worden op deze speciale dag overladen met cadeautjes, heerlijk! Van je kids krijg je meestal een knutselwerkje, maar misschien krijg je ook nog wel iets van je hubby.. Je bent tenslotte de leukste moeder voor zijn kids! Wij hebben een verlanglijstje voor jou gemaakt van de Moederdagcadeautjes die jij echt wilt hebben, of natuurlijk om aan je eigen (schoon)moeder cadeau te doen!

1. Parfum!

Parfum geven is altijd een goed idee. Welke vrouw houdt niet van een lekker luchtje? Shop nu heerlijke geurtjes met extra veel korting hier online!

2. Cadeautjes voor elk budget!

Ook voor onder de €25,- heb je al zoveel leuks! Shop het nu bij de Bijenkorf!

3. Bloemen!

Want welke vrouw wordt niet blij van bloemen?! Via Greetz kan je prachtige boeketten versturen (ook naar je eigen adres...), we like!

4. Hunkemöller

Heb jij al een mooi badpak / bikini gescoord voor deze zomer? Ze hebben ook een andere leuke  Kijk snel hier voor het gehele Moederdag assortiment!

5. YourSurprise

Bij YourSurprise kun je leuke, persoonlijke cadeautjes kopen. Wat dacht je van een mooi fotoboek? Of van een bombons met foto? En we hebben nog beter nieuws: Speciaal voor Mamaplaats hebben ze een toffe aanbieding! Gebruik de code MAMAPLAATS10 bij aankoop van een cadeau en ontvang maar liefst 10% korting!

Afbeelding blog '5x de leukste Moederdagcadeaus!'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je