Snap
  • Babyspullen
  • baby
  • speelgoed
  • spelen
  • ad

4x het tofste speelgoed voor jouw baby

Ken jij dit mooie en superleuke Italiaanse speelgoed al? Naast schattig en van kwaliteit is het ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je baby. Het stimuleert de zintuigen en de hand-oog coördinatie, terwijl je kindje helemaal opgaat in zijn of haar fantasiewereld. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: met deze items blijf je spelen en knuffelen. En helemaal fijn: de items zijn ook makkelijk weer schoon te krijgen.

1. Zachte blokken (6-36 maanden)

Snap

Je baby bouwt de mooiste torens met deze zachte bouwblokken. De Clementoni blokken zijn geschikt vanaf zes maanden omdat ze van zacht materiaal zijn gemaakt. Is je kindje uitgespeeld? De blokken kunnen handig worden opgeruimd in de meegeleverde tas.

2. Op de mat (6-38 mnd)

Snap

De eerste paar jaar zijn het belangrijkst voor je kind om de zintuigen te ontwikkelen. Hoe sneller je kleintje de kleuren leert ervaren en te voelen aan structuur, hoe beter voor de ontwikkeling. ‘Clemmy Sensorisch Tapijt’ van Clementoni barst van de verschillende structuren en blokjes om lekker te voelen, te stapelen en beleven. Dankzij de vormen die op de stukken tapijt aanwezig zijn, kan je kind met plezier de zachte blokken in elkaar passen om torens te maken. De maxistukken zijn van zacht, veilig en niet-giftig rubber. 

3. In de babygym (eerste maanden)

Snap

Jij even je handen vrij en je baby lekker trappelen. Deze zachte babygym is speciaal ontworpen om de visuele ontwikkeling tijdens de eerste maanden van je baby te stimuleren. Ook de melodietjes, het geluid van de regen en een bijtring stimuleren het horen, aanraken en bewegen. En vermaken je baby door lekker de aandacht te trekken. Een eigen babyfeestje, dus. Zelfs met een spannende spiegel. Wie is dat nou?

4. Op naar de boerderij (vanaf 18 maanden)

Snap

Op deze leuke ‘Clementoni interactieve boerderij’ kan je kind met de twaalf poppetjes van de babypuzzel spelen, de leukste dieren en -geluiden ontdekken en naar vrolijke melodietjes luisteren. Fijn speelgoed om de nieuwsgierigheid van je kleintje te wekken. Door de dieren in
het midden van de boerderij te zetten kunnen ze kennismaken met hun geluiden. Daarna zoek je het goede plekje voor het puzzelstukje. Gezellig spelen terwijl je er ook de motoriek van de grijpbeweging mee oefent.

Spelen én ontwikkelen tegelijk

Clementoni is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, opgericht door Mario Clementoni in 1963. Een merk met creativiteit, passie en aandacht voor kwaliteit. Je vindt er het leukste babyspeelgoed en kinderspelletjes, die ook nog eens leerzaam zijn en helpen bij de ontwikkeling van je kind. Meer weten? Ga naar: Clementoni.com

Leuk!