{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwitsal ademvrij

Afbeelding blog 'Zwitsal ademvrij'
Een verstopt neusje en een schraal huidje is erg vervelend voor je baby! Speciaal voor uw baby heeft Zwitsal een nieuw product op de markt gebracht, namelijk Adem vrij. Zwitsal Adem vrij is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten zodat uw baby weer opgelucht adem kan halen.

Zwitsal Adem Vrij

Een verkoudheid is niet ernstig voor je baby, maar wel behoorlijk vervelend. Zeker voor je baby die nog niet goed door zijn mondje kan ademen. Als je baby verkouden is, dan gaat eten, slapen en ademen een stuk moeilijker. Het is daarom belangrijk om je kind te helpen vrijer te ademen. Dit kan met de producten van Zwitsal Adem Vrij. Deze zijn heel zacht en speciaal ontwikkeld door verkouden kleintjes. Neusverstuiver Dit is een zoutoplossing verrijkt met kamile. De verstuiver is zo ontwikkeld, dat ie heel zacht verstuift, zodat het niet vervelend aanvoelt in kleine babyneusjes. Vochtige zakdoekjes Als snot een beetje is aangekoekt, voelt het niet zo prettig om dit eraf te vegen, zeker niet als het neusje rood en rauw is. Met een vochtig doekje wordt dat wat makkelijker. Bovendien zijn de doekjes verrijkt met een beetje olie en kamille. Bad&Wasgel met eucalyptus Doe dit in het badje om de verkoudheid te verlichten.

Verkoudheid: Wist je datjes

*Kinderen zo'n 6 tot 10 keer per jaar verkouden zijn *Dat kinderen niet alleen in de winter verkouden zijn, maar dat kan het hele jaar door *De kans op verkoudheid is grote wanneer je kind op plekken komt zoals een kinderdagverblijf etc.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je