{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwemmen met je baby onmogelijk

Afbeelding blog 'Zwemmen met je baby onmogelijk ' Achtergrond blur afbeelding

Nora is echt een genieter, vooral in het water merk ik. Ze vind het helemaal geweldig in bad. Trappelt heerlijk met haar benen en het liefst trappelt ze al het water uit het bad.

Daarom vind ik het zo ontzettend jammer dat babyzwemmen zo onmogelijk is deze dagen. Nora is ondertussen vandaag precies 7 maanden. En zwemmen hebben we helaas nog nooit kunnen doen. Is dit noodzakelijk? Nee tuurlijk niet. Maar toch vind ik het jammer dat ik niet met haar kan zwemmen.

Ben ik de enige moeder die dit jammer vind en er eigenlijk soms wel een beetje boos om word? 

Tuurlijk spreek ik de veiligheid van ons gezondheid niet tegen. Maar als ik kijk naar wat ik allemaal met mijn kleine meid had willen doen en wat nu allemaal niet kan, vind ik het jammer voor haar dat ze in deze tijd op groeit. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je