{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwemmen bij een meer met je baby?

Zou jij met een baby van 5 maanden gaan zwemmen bij een meer of bij een zwembad. Lees hier meer over bij de blog van Eeeveliiennn!

Afbeelding blog 'Zwemmen bij een meer met je baby?' Achtergrond blur afbeelding
Tijd om te zwemmen met het lekkere warme weer! Noem je eigenlijk dit weer nu lekker of te?? Ik vind het heerlijk maar voor de kleine meid is t natuurlijk ontzettend warm, gelukkig heb ik gister het zwembadje schoongemaakt en vandaag weer lekker gevuld, zo kunnen we als we willen de hele dag plonsen in het zwembad. Senna vind zwemmen toch heerlijk en mama ook met zn warm weer. Parasol er boven en genieten maar..

Zwemmen

Morgen is papa ook vrij dus kunnen we misschien wel lekker naar een meertje gaan, maar dan kan Senna niet zwemmen want daar is ze nog te klein voor om in zo'n "vies" water te gaan. Of zijn er wel mama's die dit doen met een baby van bijna 5 mnd? Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit aanpakken met die mooie weer. Blijven jullie bij huis en doen jullie de baby in het zwembadje of gaan jullie erop uit naar een zwembad of een meer? Geniet allemaal van het mooie weer!!! Noot van de redactie: De kwaliteit van het zwemwater wordt goed in de gaten gehouden door de gemeente. Per provincie kun je online lezen wat de waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid van zwemmen in oppervlaktewater is. Bekijk eens de website Zwemwater.nl om te zien hoe het water bij jou in de buurt is. Ook kun je op NOS Teletekst 725 hier meer over lezen.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je