{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en verbouwen.

Afbeelding blog 'Zwanger en verbouwen.' Achtergrond blur afbeelding

De titel zegt het al wij duiken deze zwangerschap wederom in een verbouwing. Eigenlijk gebeurd dat stiekem iedere zwangerschap maar de ene verbouwing is natuurlijk groter als de andere. Zo hadden we bij Senn eigenlijk alleen een kamertje te behangen en te verven. Dit noem ik dan per definitie niet direct verbouwen. Bij Skye waren we nog niet écht begonnen aan het kamertje op wat decoratie items na. Bij Foss hebben we een dakkapel zowel op onze kamer als op Foss zijn kamer gezet waardoor er meer ruimte ontstond voor beide slaapkamers. Hier ben ik nog steeds enorm blij mee. De afwerking van zo'n dakkapel kost altijd toch nog wel wat werk, iets waar ik me best wel op heb verkeken. Zo stonden we nog alles te schilderen, gaatjes dicht te maken etc. Op dat moment wat ik 32 weken zwanger en was alles verven best nog wel een workout. Afgelopen zomer hebben we de hele benedenverdieping laten verbouwen, denk aan nieuwe keuken, nieuwe vloer, een schuifpui achter en een nieuw toilet. Maar klaar was het nog niet. Nee nog geen maand geleden is de badkamer aan de beurt geweest en hebben we deze ook helemaal laten vernieuwen, ik vond het een heerlijk idee om te kunnen relaxen in een bad met mijn dikke buik na een dag vol inspanningen. En tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad dat we de badkamer hebben laten doen. Maar dan zijn we nog niet klaar nee nu gaan we de zolder nog verbouwen met ook een dakkapel daarop. Op die manier zorgen we dat er nog een kamertje vrij komt en Senn dus naar zolder kan verhuizen. Foss schuift dan door naar Senn zijn kamer en de baby krijgt Foss zijn kamertje. Het gaat dus nog wel een aardige verhuizing zijn en kan ik straks nog drie kamers gaan inrichten. Geloof me van al dat inrichten word ik heel blij maar stiekem kan ik niet wachten tot alles af is. Mijn hoofd maakt overuren met de ideeën die ik heb en mijn vent wordt gek van me haha want sommige ideeën poppen midden in de nacht op en ja dat is top voor mij maar minde voor hem want dat moet ik hem dan natuurlijk even vertellen. Lang leven dit zwangerschapsbrein.

De dakkapel komen ze begin mei inmeten dus ik hoop dat ze hem dan begin juni kunnen plaatsen, dan ben ik wederom rond de 32 weken zwanger en hoop ik me nog fit genoeg te vinden om alle plannen uit te kunnen voeren en we dus alle drie de kamers op tijd af zullen hebben. Gaat dit niet lukken is er nog geen nood aan de man want het kleine hummeltje zal eerst nog even bij ons slapen. Heerlijk vind ik dat om zo'n klein humpie naast me te hebben in een co-sleeper.

Nu ben ik wel benieuwd naar jullie ervaringen over het maken van de babykamers.

Wij gaan er in ieder geval voor en ik ben ervan overtuigd dat altijd alles goed komt en we straks drie fantastische kamers hebben voor mijn drie lieve mannen.

Liefs Eline

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je