{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger door spiraal deel 2

De uitslag...

Afbeelding blog 'Zwanger door spiraal deel 2' Achtergrond blur afbeelding

Een week later....
Symptomen zijn wat afgezwakt maar ben nog steeds een brok emotie...
Mamaplaats had inmiddels mijn blog op Facebook gezet en ook via Email verspreid.. erg fijn om van andere mensen dingen te lezen... 👍 daarin tegen ook kapot geërgerd aan de "beterweters" dat ik niet zwanger kan worden door het spiraal.. 🤣🤣🤣 nee ben bevrucht geraakt door de eendenbek 😛😛😛 duhhhhh... probeer me koptekst zo kort mogelijk te houden en aangezien ik het spiraal al ruim een jaar heb had ik al lang een kind moeten hebben 🤔🤔🤔 maar goed... Nee ik ben niet vreemdgegaan met de eendenbek, laat staan met het spiraal.. mijn vraag was eigenlijk; KAN IK ZWANGER WORDEN DOOR HET SPIRAAL HEEN... 😉
Nu dus een week later en 2 testen verder en nog steeds bij dezelfde partner trouwens 🤣🤣🤣 geeft te test....

NEGATIEF aan..

De kans dat je zwanger kan worden door HET SPIRAAL HEEN is mogelijk maar zeer klein...
Een teleurstelling op het moment dat ik de testen heb gedaan en traantjes gelaten... maar nu ik er achteraf op terug kijk gun ik echt iederéén een mooi prachtig en geweldig wonder alleen ikzelf ben er niet meer klaar voor.. ben blij als mijn kleine uit de luiers is en "op eigen benen kan staan".. de "mamatijd" weer terug krijg.. 😉

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je