{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zou hij kinkhoest hebben?

Mijn kindje hoest al een goede maand, is het nog steeds die verkoudheid of is er meer?

Afbeelding blog 'Zou hij kinkhoest hebben?'

Mijn kindje kreeg een maand geleden last van zijn keeltje en neus. Hij was superverkouden en hoestte superveel. Hij heeft een lelijke hoest en een loopneusje. Ook heeft hij enkele keren koorts gehad (zo'n 38,7° maximum), maar dit is niet meer gebeurd de laatste week. De eerste keer bij de dokter kreeg hij een hoestfles en de tip om zijn neusje goed te spoelen met physiologisch water. Maar dit hielp niet echt. Na het 2de bezoekje aan de dokter zei hij dat we best puffers zouden halen om hem smorgens en savonds te geven. Dit hielp wel, maar ondertussen is het precies weer erger geworden. Hij hoest vaak zo zwaar en hard dat hij ervan wakker wordt en ook wel eens van over moet geven. Nu geven we ondertussen 2x per dag zijn hoestfles en 2x per dag zijn puffers, hoop dat dit beter gaat zijn.

Mijn vriend begon over kinkhoest, iemand die hiermee al in contact gekomen is? Hoe weet ik of hij kinkhoest heeft? Zijn er tekenen die erop kunnen wijzen? Of is het toch normaal dat het zolang kan duren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je