{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zou het zo zijn?

Afbeelding blog 'Zou het zo zijn?'

September 2017

De eerste verjaardag van onze kleine meid gevierd! Ik wilde het groots vieren. Zaaltje huren, springkussens, alles erop en eraan. Mijn nuchtere man vond het onzin; "Ze kon zich er later toch niets van herinneren".
Ik geef niet snel toe, maar vond toch dat hij wel gelijk had. Een hele gezellige middag en avond volgde met familie en vrienden, het was een top dag!

Met deze eerste verjaardag vierde we niet alleen de verjaring van onze dochter. We vierde ook ons eerste jubileum als gezin. Een pittig jaar wat we met elkaar overleefd hadden. We vierden dat we na de prenatale depressie tijdens de zwangerschap, geen postnatale depressie mee hebben hoeven maken.

Na september bedacht ik me dat ik weer in verwachting "mocht" raken. De keizersnede was ruim een jaar geleden, dus de risico's hadden zich geminimaliseerd.
Totaal nog geen gevoelens voor een tweede, want ik vond dat we eerst maar echt moesten genieten en ontdekken met z'n drieën. Manlief was het hier gelukkig mee eens!

Voor we het wisten was het half oktober. Een weekendje alleen met mijn dochter brak aan, vanwege een hobby-weekend van mijn man. Na een paar grieperige dagen, voelde ik me weer een beetje beter. Het was vast de menstruatie waardoor ik me niet lekker voelde. Al was het deze keer lang niet zo heftig en langdurig als de vorige maanden. Een benauwende gedachte spookte even door mijn hoofd..
Ik zou toch niet..? Ik verdreef het gevoel met de gedachte dat het niet mogelijk zou zijn met een koperspiraal. Of nou ja, een hele kleine kans. Toch?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je