{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zorgen om ons kleinste meisje

Vandaag bij het consultatiebureau bleek dat ons meisje maar 30 gram zwaarder is dan bij de laatste meting van 5,5 week geleden.

Afbeelding blog 'Zorgen om ons kleinste meisje ' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag ging ik met dochterlief naar het consultatiebureau. Ze had een afspraak bij de arts voor het 4-maandenconsult. Ik ga er altijd heen met de gedachte dat ik zo weer buiten sta. Wat meestal ook wel zo is. Zeker met de andere drie kinderen is dat altijd zo geweest. Mae heeft wel wat meer tijd nodig. Ze had een voorkeurshouding, hoge spierspanning en haar heupjes zijn niet symmetrisch. Voor het laatste gaan we morgen naar het ziekenhuis om er een echo van te laten maken.
Ik maak me daar wel zorgen om, maar ik wou dat dat het enige was waar ik mij zorgen om zou maken. Dat is dan nog te overzien. Maar vandaag bleek tijdens het wegen dat Mae in 5,5 week tijd maar 30 gram is aangekomen. Ik ben in die weken nooit extra gaan wegen. Mae is over het algemeen heel vrolijk. Ze plast goed. Ze maakt lange nachten. Dus ik had geen idee dat ze zo weinig aan zou komen.
Over twee weken moeten we terug naar het cb om weer te wegen. Maar ondertussen hou ik heel geobsedeerd thuis ook haar groei in de gaten. Na de kraamweek hebben we zelf een Babyweegschaal gekocht. Die komt nu best van pas. Mocht ze nou volgende week nog niet zijn aangekomen, ga ik al eerder terug naar het CB. Ik ga het niet volhouden om nog twee weken in deze onzekerheid te zitten...
Ik vind het ook vervelend dat ik niet weet of ze sinds de laatste controle bij het CB helemaal niet meer is aangekomen 贸f dat ze eerst wel is aangekomen, maar daarna drastisch is afgevallen.
ik maak me zorgen :(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je