{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zorgen om baby van Shelly Sterk

Shelly bracht afgelopen weekend een bezoek aan het ziekenhuis, omdat ze ongerust was over haar nog ongeboren baby.

Afbeelding blog 'Zorgen om baby van Shelly Sterk'

De zwangere Shelly Sterk had dit weekend de schrik van haar leven. Ze voelde haar baby opeens niet meer bewegen in haar buik. Meteen haastte ze zich naar het ziekenhuis. 

Op Instagram sheet Shelly het hele verhaal: "Ed (werktitel) is al 2,5 maand onwijs druk in m'n buik. De hele dag door salto’s, geschop en gedraai. En gister was het ineens de hele dag doodstil... Als je dan gaat googlen schrik je je een hoedje, dus voor de zekerheid toch maar de verloskundige gebeld. Die was in het ziekenhuis voor een bevalling en wilde graag dat ik toch even langs kwam voor een checkie. 

Er werd een hartfilmpje en een echo van de baby gemaakt. "Gelukkig is alles goed. Hij was blijkbaar gewoon ineens extreem in de chillmode. Denk dat ‘ie te heftig gefeest heeft vrijdagavond. Nu al. Op de echo liet ‘ie ook nog ff zien dat ie nu al de wiebeltenen van z’n moeder heeft (foto 2). De Sterkie tenen. Oh oh oh. Ben onwijs opgelucht en kan niet wachten tot hij over een paar maandjes veilig in m’n armen ligt."

Gelukkig gaat alles goed met de kleine. Liever dubbel checken, dan dat er plots iets mis blijkt te zijn!

Heb jij wel eens een soortgelijk moment gehad tijdens je zwangerschap?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je