{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoontje 10 maanden en kan nog niet kruipen

Ik zal zoals gewoonlijk wel weer onnodig ongeduldig zijn, maar kan het niet begrijpen dat mijn zoontje van 10 maanden, nog niks kan.

Afbeelding blog 'Zoontje 10 maanden en kan nog niet kruipen' Achtergrond blur afbeelding
Ik zal zoals gewoonlijk wel weer onnodig ongeduldig zijn, maar kan het niet begrijpen dat mijn zoontje van 10 maanden, nog niks kan dan alleen maar liggen en wat rollen. Hij raakt zelf ook steeds gefrustreert doordat hij nog niks kan zoals met zijn grote zus spelen of met zijn leuke baby walker...steeds maar ligt hij op zijn speelkleed of in de box of zit voor de tv in wipstoel en soms raced hij door de kamer in zijn loopstoel maar dit alles is hij binnen een uurtje alweer op uitgekeken.. Hij wil graag staan als we hem vast houden maar dan wil hij ook op de grond staan maar dit kan hij dus niet, als ik hem wil laten zitten buigt hij voorover of op zij en valt dan om.. Heeft iemand hier ook ervaring mee want vind dit erg vervelend voor hem en voor mezelf..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je