{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo zorg jij ervoor dat jij altijd genoeg luiers in huis hebt!

En het is heel makkelijk...

Afbeelding blog 'Zo zorg jij ervoor dat jij altijd genoeg luiers in huis hebt! '

Is jouw kindje nog niet zindelijk? Dan heb jij meerdere keren per dag te maken met luiers. Je moet er als ouder ook voor zorgen dat je altijd genoeg luiers in huis hebt, want geen luiers in huis = paniek. Wil jij ervoor zorgen dat je altijd luiers in huis hebt, met de vertrouwde kwaliteit en voor een vaste, lage prijs? Lees dan snel verder!

Het Etos Baby abonnement 

Etos heeft een nieuw concept, ideaal voor alle drukke ouders die wel wat tijd willen besparen om leuke dingen te doen! Met het Etos Baby abonnement, weet jij namelijk zeker dat je altijd genoeg luiers, billendoekjes en babyvoeding in huis hebt. Dat allemaal met de vertrouwde kwaliteit en voor een vaste en lage prijs, namelijk: altijd 11 cent per luier! Ben jij al om? 

Ik ga dit zeker proberen, zo heb ik altijd gegarandeerd een lage prijs voor luiers en doekjes!

Emma

Hoe werkt het?

Hoe het Etos Baby abonnement werkt? Dat is heel makkelijk! In drie stappen ben jij helemaal ready to go én bespaar jij tijd die jij normaalgesproken in de winkel doorbrengt om luiers te kopen. Deze extra tijd kun je nu besteden aan een uitje naar de speeltuin of een wandeling door het park bijvoorbeeld. Heerlijk, toch?

1. Stel je abonnement samen

Kies de maat luiers die jouw kindje draagt en ga voor een bezorgfrequentie die past bij jullie situatie. Wil jij ook billendoekjes en babyvoeding? Die krijg je gewoon mee bezorgd, als je dat wil!

2. Kies het moment dat bij je past

Als je kindje twee dagen per week naar de opvang gaat, dan scheelt dat thuis luiers. Of je nou kiest voor een bezorging om de vier, vijf of zes weken, met het Etos Baby abonnement zorg jij ervoor dat je altijd genoeg luiers in huis hebt. 

3. Meegroeien en aanpassen

Kindjes groeien snel. Is jouw kindje alweer toe aan een grotere luiermaat? Je kan het Etos Baby abonnement in een handomdraai aanpassen. Gaan jullie met vakantie? Geen probleem. Je kunt het abonnement ten alle tijden (tijdelijk) onderbreken. 

Afbeelding blog 'Zo zorg jij ervoor dat jij altijd genoeg luiers in huis hebt! '

Cadeautje 

Kun jij niet wachten om de eerste box te bestellen? Dat kan hier

Extra leuk: Bij de eerste drie maanden van je abonnement, krijg jij er een cadeautje bij van Weleda. Op = op. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je