{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!

Bij elk blokje en onderdeeltje dat ik uit de doos haalde begon Senn steeds blijer te worden

Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

Senn is gek van alles wat kan rijden, kleurtjes heeft en geluid maakt. Ooit hadden wij (lekker naïef haha) het idee om ons speelgoed rustig te houden, mislukt! Maar goed, stiekem is dit ook gewoon heel leuk. Een poosje geleden kregen wij voor Senn de VTech Bla Bla Blocks trein thuisgestuurd om deze te testen en ik kan je vertellen, dit is een succesnummer!

Ik zal onszelf eerst even voorstellen, voor de lezers die ons nog niet kennen. Ik ben Erin, 25 jaar en samen met Peter van 31 jaar. Senn is ons zoontje van 2,5 jaar. Een echte peuterpuber die de hele dag door aan het kletsen, rennen en spelen is. Hij kan zich werkelijk uren vermaken met auto's en treinen, dus je kan je wel voorstellen dat zijn oogjes als begonnen te glunderen bij het zien van de VTech doos. 

Ik had vooraf niet veel gelezen over de Bla Bla Blocks, gewoon om zelf ook verrast te kunnen worden. Stiekem kon ik dit hele concept nog niet! Maar je hebt dus mega veel soorten Bla Bla Blocks, zo kan je dus continu blijven uitbreiden. 


Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

Zo blij bij het zien van de VTech doos!

Het openmaken van een doos met speelgoed erin is altijd een uitdaging, maar bij elk blokje en onderdeeltje dat ik uit de doos haalde begon Senn steeds blijer te worden. Aan de buitenkant van de doos zie je direct wat je kan verwachten en kan je het basisblok al proberen. Op de doos staat ook een bouwvoorbeeld, handig ;) De Bla Bla Blocks Trein is geschikt van 1 ,5 tot 5 jaar. Een grote doelgroep dus! 

De Bla Bla Blocks Trein bestaat uit 10 interactieve blokken, 1 blok waarin je de interactieve blokken kan doen en nog 8 bouwblokken (hieronder vallen ook de treindelen). Je kan dus echt urenlang bouwen en spelen. De interactieve blokken hebben of een cijfer, of een beroep uitgebeeld staan. Wanneer je deze in het "basis" blok doet, dan vertelt de trein jou wat het is. Ook horen er liedjes bij en worden er vragen gesteld. Ik was echt verrast over hoeveel er nog uit de doos kwam en dat hij uit zoveel onderdelen bestond, echt heel leuk. 


Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

Gelijk aan het bouwen geslagen ;)

Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

Senn vond het in het begin nog een beetje moeilijk om de treindelen aan elkaar te bevestigen, deze gaan wat strakker, maar met een beetje oefening en wat hulp van mama ging dit uiteindelijk beter! Dit is wel een klein nadeel voor de wat jongere kindjes, hierdoor krijg je soms wat frustratie van je kindje. Ook het activeren van de blokjes was even uitzoeken voor Senn, dit gaat nog niet altijd goed, maar wanneer hij het eenmaal doorheeft wordt hij helemaal blij. Alleen het blokje eruit halen is een beetje frummelen haha, gelukkig heeft hij kleine handjes ;) Het basisblokje is ook super leuk, de vragen zijn zeker haalbaar voor een kindje van 2,5 jaar en Senn snapt goed hoe het werkt en welk blokje waar moet. 

Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'
Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

Zodra Senn wakker is, moet hij gelijk de trein in de buurt hebben. Dan pakt hij alles bij elkaar en gaat hij op de bank zitten bouwen. Wanneer hij iets wakkerder is verplaatst hij naar de tafel en is nog uren zoet. Een echte aanrader voor kleine bouwers en liefhebbers van auto's en treinen! Ik gok dat wij hier ook zeker een aantal uitbereidingssetjes van gaan kopen. Senn is er zo blij mee! Ik vind het ook oprecht leuk speelgoed, het is zeer stevig en ziet er leuk uit. Je kindje kan hier echt veel van leren. Wel vind ik vanaf 1,5 jaar vrij jong, ik denk niet dat kindjes het dan al goed kunnen begrijpen, de kleurtjes zijn wel heel aantrekkelijk voor die ukkies!

Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'

HOERAAAA

Gebruiksgemak: 8,0
Verschillende functies: 7,5
Design: 10,0
Vermaak: 9,0
Uitdaging: 8,5
Kwaliteit: 9,5
Kindvriendelijkheid: 9,5

Liefs, 
Erin

www.instagram.com/miniliefde

Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'
Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'
Afbeelding blog 'Zo maak je mijn kleine ontdekker dolgelukkig!'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je