{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo gek op honing maar...

Onze oudster dochter is gek op honing! Ze eet tussen de middag gerust 6 boterhammen en dan mag ze van mij om en om honig. Ook de jongste begint met die, die bij het zien van de pot....

Afbeelding blog 'Zo gek op honing maar...'

De meeste van jullie hebben het vast ooit al eens ergens gelezen.
Honing is prima maar zeker niet bij kinderen onder de 1 jaar.

Daar denkt bambix heel anders over! Over de rijstwafeltjes zit een heerlijk laagje honing waardoor (bij onze kinderen) de verslaving is begonnen...

Nu heb ik een dochtertje van 1 en die mag van mij geen honing. Ten minste, dat vond ik altijd. Dit omdat het misschien geen kwaat kan maar ook bij het consultatie bureau wordt het sterk afgeraden en ook in `de boekjes`... Maar ja, ik kan haar toch ook niet langer weigeren en onder de 1 is ze niet meer dus het moet toch geen kwaad meer kunnen.

Zelf vind ik honing helemaal niet broodbeleg nr 1. Doe mij maar kaas met komkommer. Gelukkig is dat ook een van de favorieten van onze dochtertjes!! Maar ja, variatie op brood is altijd welkom hè!

Het hele verhaal gaat om de bacterie die in honing zit waar je ziek van kan worden. Dit is natuurlijk nooit leuk maar voor kleintjes erg gevaarlijk! Zelf koop ik niet zo snel honing bij een vaag boerderijtje maar ga ik echt naar de supermarkt. Zal het daar dan ook met zulke grote mate inzitten?

Wat is jullie standpunt betreffende de honing op brood of zijn de meeste kids helemaal niet zo dol op honing?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je