Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Zelf ontwerpen...of aanvullen...

Hoewel ik een 'fan' ben van de Stokke producten, kan ik me toch ergeren aan sommige keuzes die ze gemaakt hebben bij hun producten. Bijvoorbeeld bij de Xplory v3 kinderwagen. Het regenscherm past er alleen op zolang de voetensteun op de korste stand staat, maar ja een kind groeit toch ook.... wat dan? Antwoord van Stokke: een universeel regenscherm past er ook op. Ik vind dat maar dom, is dat bij andere kinderwagens ook zo?

Ook op de Tripp Trapp hebben ze met het tuigje in mijn ogen wat nagelaten. Mijn dochter doet dat tuigje (wat geloof ik toch bij 20 euro kost) gewoon af. Ik heb zelfs bij Stokke nagevraagd of ik iets verkeerds gedaan hebt met het er in zetten. Maar nee, hij bleek goed te zitten. Uiteindelijk heb ik dit zelf simpel opgelost door op de rug met een lint de twee bandjes aan elkaar te maken zodat ze hem niet zo maar af kan doen. Daar zouden ze toch zelf ook wel opgekomen zijn.... of zou het misschien niet veilig zijn? Ik weet het niet, maar ze blijft wel zitten :D
Voor de rest ben ik prima tevreden hoor. Lopen jullie ook wel eens tegen dat soort dingen aan, waarvan je denkt dat moet toch anders kunnen?

10 jaar geleden

Hoi Ineke, stuur me even een e-mail miriam@stokke.nl Ik heb fotos van het regenscherm, zoals hij gebruikt wordt. We hebben deze fotos gemaakt ter verduidelijking. Bedankt, Miriam (social media manager Stokke)

10 jaar geleden

Hoi Miriam, nee ik heb het verschil wel gezien tussen die twee ;-) Maar om er zeker van te zijn, ben ik zojuist de vliering op gegaan waar de reisweig staat met toebehoren, maar nee ik heb echt de goede al die tijd gebruikt ;-). Maar die 'goede' kan je echt maar heel kort gebruiken. Alleen met de voetentrede op vrijwel de kortste stand is hij te gebruiken. Dus als de voeten trede naar beneden gaat dan past hij al vrij snel niet meer. Advies op de FB pagina van jullie (van een van de Stokke mensen) maar ik weet niet meer of dat op de Nederlandse of op die van een ander land was, was koop een universele aangeraden. Er wordt veel gepost maar ik zal eens zoeken of ik het nog kan vinden. Dat van nahsuusje, ging inderdaad over een ander merk zoals Linda79 ook al opmerkte.

10 jaar geleden

Hoi Miriam, Zoalsikde reactie van nahsuusje lees gaat dit over andere merken.

10 jaar geleden

En wat ik net vergat te schrijven, is dat jullie feedback heel waardevol is voor ons. Dus graag. Alle input is welkom. groetjes, Miriam