{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zelf ontwerpen...of aanvullen...

Afbeelding blog 'Zelf ontwerpen...of aanvullen...' Achtergrond blur afbeelding

Hoewel ik een 'fan' ben van de Stokke producten, kan ik me toch ergeren aan sommige keuzes die ze gemaakt hebben bij hun producten. Bijvoorbeeld bij de Xplory v3 kinderwagen. Het regenscherm past er alleen op zolang de voetensteun op de korste stand staat, maar ja een kind groeit toch ook.... wat dan? Antwoord van Stokke: een universeel regenscherm past er ook op. Ik vind dat maar dom, is dat bij andere kinderwagens ook zo?

Ook op de Tripp Trapp hebben ze met het tuigje in mijn ogen wat nagelaten. Mijn dochter doet dat tuigje (wat geloof ik toch bij 20 euro kost) gewoon af. Ik heb zelfs bij Stokke nagevraagd of ik iets verkeerds gedaan hebt met het er in zetten. Maar nee, hij bleek goed te zitten. Uiteindelijk heb ik dit zelf simpel opgelost door op de rug met een lint de twee bandjes aan elkaar te maken zodat ze hem niet zo maar af kan doen. Daar zouden ze toch zelf ook wel opgekomen zijn.... of zou het misschien niet veilig zijn? Ik weet het niet, maar ze blijft wel zitten :D
Voor de rest ben ik prima tevreden hoor. Lopen jullie ook wel eens tegen dat soort dingen aan, waarvan je denkt dat moet toch anders kunnen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je