{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zelf gemaakt verse voeding of potjes...

De opmerking die ik regelmatig krijg: "Maak jij zelf het eten voor je kind?? Er zijn niet voor niets potjes!"

Afbeelding blog 'Zelf gemaakt verse voeding of potjes...' Achtergrond blur afbeelding

En ja daar kan ik dan wel boos om worden! Tuurlijk potjes zijn prima en zijn er niet voor niets, maar ik vind het ook gewoon heel leuk om het eten voor mijn kids zelf te maken. Lekkere combinaties bedenken, maken en je kleintje er lekker van zien smullen! 

De oudste is nu 2,5 en heeft altijd vers zelfgemaakt eten gekregen. Sterker nog meneer moest echt helemaal niets van potjes hebben....

De jongste is nu ook alweer 5 maanden en ook nu was de keus snel gemaakt, lekker vers! Zeker nu ik in het bezit ben van een stomer/blender is het echt een eitje om wat lekkers voor hem klaar te maken.

En wat is het genieten als dat kleine mannetje heerlijk zit te smullen van mijn zelf gemaakte fruit en groente hapje. Nog een voordeel is dat ik heel makkelijk zelf de hoeveelheid bepaal, zeker in het begin is dit super fijn. Hij eet een paar lepeltjes voor de smaak en het oefenen met het eten van een lepeltje. Ik hoef dus niets weg te gooien.

Ik heb er absoluut geen moeite mee als mensen hun kind een potje geven, prima toch daar is het voor! En ieder moet lekker zelf weten hoe of wat! Het zou alleen zo fijn zijn als iedereen zo denkt en je niet beoordeeld of veroordeeld wordt voor de keuzes die je maakt! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je