{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeker weten, van het kastje naar de muur

Afbeelding blog 'Zeker weten, van het kastje naar de muur'

Afgelopen zomer werd mijn eerste kindje geboren. Binnen twee weken werd ons kleine meisje steeds onrustiger, haar huidje vlekkerig. Je kon de klok er op gelijk zetten. Een half uur na de fles, krijssen.  Dan kreeg ik haar weer even stil en was het weer even lachen. Dat deed ze al heel snel.  En dan begon het weer. Uren lang. En maar overstrekken en knijpen in de vuisten.

de kinderarts gebeld, ik mijn vermoedde verteld van koemelk allergie.Maar nee hoor, dat kunt u niet weten. de halve familie heeft koemelk allergie en is intolerant voor lactose en fructose. Maar mijn kindje had geen allergie. Ik was over bezorgd.

Toen maar Nutrilon Omneo. Meteen ging net beter. Ons meisje veranderde. Ze sliep weer, nog niet veel maar overdag 1,5 uur!  Oooo wat was ik blij. Helaas was het maar van korte duur, na een week ging het berg afwaarts. Het werd weer huilen na de voeding. Ontlasting van bolletje met een doorsnede van 3 cm. Keihard....

Dus weer naar de kinderarts. Nee mevrouw, uw kindje heeft geen allergie. Ze heeft alleen wat harde ontlasting. neemt u maar lactulose. weer was ik niet overtuigd maar intolleranties en allergien kon volgens de ka niet. Ik gaf aan dat lactulose bol staat van de lactose. Nee dat kon geen kwaad. Na een paar dagen was ik er niet gerust op en bel de dienstdoende ka. Ik verteld de familie historie. Deze ka geeft aan lactulose uiterst onverstandig te vinden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je