{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ze wil de fles niet meer...

Afbeelding blog 'Ze wil de fles niet meer...' Achtergrond blur afbeelding
Ik heb een dochter en ze is nu bijna een half jaar en ze wil de fles niet meer. 's Ochtends geef ik haar de fles, ze heeft wel dorst en drinkt eerst ook wel eventjes, als ze dan een beetje gehad heeft ( 100 cc) dan begint ze met de speen te spelen, ze drukt hem met de tong weg. Ook drukt ze haar tandvlees ertegen aan zodat de speen uit haar mond gaat. Ze moet hier zelf om lachen en heeft er schijnbaar veel plezier in. Mama vindt dat wat minder :( Ze heeft dan nog niet haar voeding gehad, wat ze nodig heeft. Ik heb geprobeerd om dan een pap er van te maken en dit wil ze zeker wel. Ze hapt het graag van het lepeltje af en dan krijgt ze wel haar portie binnen. Ook heb ik al verscheidende flessen geprobeerd en zelfs al een tuitbekertje maar ook dat helpt niet Elke keer precies hetzelfde verhaal. Ik geef haar dan pap zodat ze van het lepeltje kan happen maar ik wil toch niet elke keer aan haar "wil" toegeven.. Dit doet ze sinds een klein weekje. Wie heeft dit ook gehad? Hebben jullie ook tips voor me?      

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je