{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ze groeit weer!

Vorige week bleek Mae maar 30 gram aangekomen te zijn in 5.5 week. Nu zijn we een week verder...

Afbeelding blog 'Ze groeit weer!' Achtergrond blur afbeelding

En ze komt weer aan! De eerste dagen echt niet veel. Ik heb haar de eerste dag heel veel gevoed. Ze werd er alleen maar onrustig door. Het was 贸f eten 贸f schreeuwen. Nu kan het ook zijn geweest van de vaccinatie die ze toen ook heeft gehad. De eerste 5 dagen was ze 50 gram aangekomen. Nog niet heel veel, maar ze groeide in ieder geval! Ik heb Mae vaker aangelegd en beide borsten aangeboden.
Ondertussen heb ik veel reacties gelezen (dank daarvoor!). Vele gaven mij wel een positief gevoel. Het zou vast wel goed komen en dat wilde ik ook geloven! Ik vond het alleen zo raar. Als je al drie baby鈥檚 hebt groot gebracht en ze waren alle drie Buda鈥檚, vraag je je toch af hoe dit kan!
Afgelopen maandagavond was Mae zo onrustig aan de borst, dat ik op de fiets was gesprongen om in de supermarkt kunstvoeding te halen. Ze heeft denk ik 180 van die fles op. Mijn gevoel vond het jammer, het voelde als falen. Maar mijn verstand zei dat het het beste was voor Mae op dat moment.
Tot midden in de nacht. Ik had wel verwacht dat ze er de hele nacht op door zou slapen, maar helaas kreeg ze enorme buikkrampen. Ook zo sneu! Al weet ik natuurlijk wel dat het komt door de overstap.
Het is de enige kunstvoeding geweest die ze heeft gehad. Mae krijgt nog steeds volledige borstvoeding. We hebben nu allebei meer rust en Mae drinkt rustig totdat ze zelf aangeeft dat ze genoeg heeft gehad. Dan word ik getrakteerd op haar mooie lach en niet op een gezicht wat op onweer staat!
ten opzichte van vorige week was Mae vanavond 135 gram gegroeid! Niet de 150 die ze bij het cb willen zien, maar we komen in de buurt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je