{{ message.message }}
{{ button.text }}

Z8 Newborn Collection Summer 2014

De nieuwe collectie van Z8 Newborn lente/zomer 2014

Afbeelding blog 'Z8 Newborn Collection Summer 2014'

Hello Sailor ! Dat is het nieuwe thema voor de newborn collection summer 2014 van Z8. Navy blauw, fris wit, de pastelkleuren roze en blauw met accenten als grijs mêlee en koper.

Passend bij het thema zijn de all over geprinte ankertjes die je terug vindt op de broekjes, mutsjes en jumpsuits, leuk om deze te combineren met de uni en gestreepte items. Voor de meisjes is er een prachtig zachtroze jumpsuit met strikken, jurkjes in zachtroze en navy blauw en gestreepte rompertjes en longsleeves met een strikje als detail, heel schattig!

Wederom zijn er weer longsleeves met fancy prints zoals een fototoestel, stropdas of geborduurde tekst. Heel mooi vind ik de heerlijk zacht gebreide vestjes in navy blauw of zachtroze. De outfit van je baby maak je af met een van de mutsjes, schattige sokjes of het speendoekje met ankerprint. Veel items kunnen met elkaar gecombineerd worden en unisex gedragen worden. Alle items zijn verkrijgbaar in de maat 50 t/m 68. Hieronder een aantal items uit de collectie:

De newborn collection summer 2014 zal vanaf begin januari bij de verkooppunten van Z8 verkrijgbaar zijn.

Kijk eens op mijn facebookpagina voor een leuke winactie met armbandjes voor moeder en dochter (6 tot 20 januari)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je