{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yvorida.nl Accessoires & meer!

Afbeelding blog 'Yvorida.nl Accessoires & meer!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo iedereen!

Ik ben Yvonne en ik ben sinds kort begonnen met een webshop.

www.Yvorida.nl

Facebook:

https://www.facebook.com/Yvorida

In de webshop vind u allerlei leuke handgemaakte artikelen voor uw baby of voor uzelf. Denk bijvoorbeeld aan labeldoekjes (Bij mij zijn het knisperdoekjes omdat ze kraken, dat vinden baby's heerlijk!) Leuke schilderijtjes voor op de babykamer en hangertjes voor aan de kast of deur.

 

Krabbelmaatjes

Krabbelmaatjes zijn tekeningen gemaakt door kinderen die tot 'leven' gebracht zijn als knuffel! Ik maak ze met alle liefde en ze zijn al erg populair aan het worden. Ieder kind wilt zijn of haar zelfgetekende held als knuffel! Ze zijn te bestellen via mijn webshop voor maar 9,95 (excl verzendkosten) Plaatjes kunt u insturen via mijn e-mail: Yjevdv@gmail.com

 

Voor de rest heb ik ook super leuke armbanden!

Dit zijn wikkelarmbanden met leuke bedeltjes en roosjes. Ook heb ik boeddha bedeltjes die geluk brengen als u ze cadeau geeft. Mocht u geinteresseerd zijn kunt u het beste op de website kijken voor meer informatie en foto's! Anders krijgt u niet echt een duidelijk beeld van wat ik precies maak en verkoop. Laat ook even een berichtje achter bij 'contact' ! :-)

Ik hoop nog veel spulletjes te kunnen maken!

>>> www.yvorida.nl <<<

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je