{{ message.message }}
{{ button.text }}

You are my sunshine!

Het lachen van onze dochter als ze je herkent. De nieuwsgierige blik waarmee ze de wereld aan het ontdekken is.

Afbeelding blog 'You are my sunshine!'

Onze dochter Meike is nu drie maanden oud. Ze begint steeds meer te lachen. Wat is het toch bijzonder om die ontwikkeling te zien. Toen ik haar vanochtend uit haar bedje haalde verscheen er een stralende grijns op haar gezicht. Ik hield haar tegen me aan en gaf haar een knuffel. Ze maakte tevreden geluidjes. Op het aankleedkussen spartelen haar armen en benen alle kanten op. Ze volgt al mijn bewegingen en kijkt nieuwsgierig om zich heen. Ze is echt klaar om de wereld te ontdekken. En wat ben ik blij dat ik mee op reis mag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je