Snap
  • Baby
  • biologisch
  • Nestle
  • 6maanden
  • vastevoeding
  • naturesbio

Yeah!! Nora 6 maanden..

Yeah!! Nora 6 maanden... Wat gaat de tijd snel zeg, niet normaal! En wat gaat ze als een speer; van het eerste lachje naar brabbelen en nu is ze ook al aan het om- en terugrollen. Ze ontwikkelt zich niet alleen hard in haar motoriek, maar ook in haar eetgedrag. Ja, ja, Nora kan namelijk met de pot mee-eten: MIJLPAAL! 

Hoe leuk deze fase ook is, hij heeft ook nadelen – net als veel dingen in het leven van een baby, haha. Het nadeel van met de pot mee-eten is dat het eten soms niet snel genoeg klaar is wat resulteert in een boze- en hongerige baby, maar ook dat we soms dingen eten die Nora nog niet mag. Voor alle ouders die zich hierin herkennen heb ik een leuke tip: NaturNes Bio 100% Plantaardig Toetjes

Ik vind het erg belangrijk dat Nora voldoende en goed te eten krijgt, dus met niet te veel toevoegingen en suikers. Je kunt er natuurlijk gewoon op letten, maar ik vind dat Nora soms best een lange vinger met suiker mag eten.

De NaturNes Bio 100% Plantaardige toetjes van Nestlé zijn hier thuis een enorme hit. Het gaat erin als zoete koek. Hier word niet alleen ik blij van, maar ook Nora. Deze toetjes bevatten geen toegevoegde suikers, conserveermiddelen én geur- of kleurstoffen. Wat er dan wel in zit? Meer dan 43% gepureerd fruit een heerlijke frisse, niet al te zoete smaak! Heerlijk dus als tussendoortje of toetje voor je kleintje. Wij, en vooral Nora, zijn groot fan!

Extra leuk: via mijn Instagram-account mag ik 3 pakketjes weggeven! Wil jij ook de NaturNes Bio 100% Plantaardige Toetjes proberen? Neem dan snel een kijkje op mijn Instagram en doe mee aan deze giveaway. Note: De pakketjes kunnen alleen verzonden worden naar Nederlandse adressen.  

Snap
Snap