{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wout is Dreumes, hoera!

Ook al ben ik sinds juni 2013 moeder, 2 weken geleden de eerste verjaardag gevierd.

Afbeelding blog 'Wout is Dreumes, hoera! '

Alweer 2 weken geleden dat Wout een dreumes werd. En wat een weekend was dat! Ook al ben ik in juni 2013 ook moeder geworden, we hebben Anne`s verjaardag nooit kunnen vieren. We houden hem wel. Maar er is niet een feest gevoel omdat ze er niet meer is. Maar nu Wout echt 1 werd hadden we een heel weekend feest! Maar moet wel zeggen:"nooit en dan ook nooit meer ga ik zijn verjaardag en kinderfeestje een dag na elkaar doen!" Gelukkig (ow dit klinkt hard) waren en veel mensen ziek. Maar dan nog, het huis zat vol, en kinderen klommen over elkaar heen. Het was een heerlijke chaos.

Cadeautjes
Wij hebben zelf niet heel veel uitgegeven aan cadeautjes. Hoe bijzonder een eerste verjaardag is, het uitpakken van de cadeautjes is vaak het leukst. We wouden wat geven waar hij nog lang mee vooruit kan en dat werden blokken. En omdat wij woezel en pip leuk vinden hebben wij dus woezel en pip blokken gegeven. Ook hebben we een nachtlampje gegeven van pip. Wout vind het geweldig als dat lampje aangaat. Waarom? geen idee maar het is blijkbaar humor dat een hondje brand.
Wat hij verder nog kreeg? Heel veel duplo! Daar hebben we ook om gevraagd. Ook al is duplo van af 1,5 jaar, duplo is een cadeau waar hij nog heel lang aan heeft. Verder kreeg hij veel houten speelgoed (waar ik helemaal fan van ben). Een boekje van Nijntje in het Twents, en nog heel veel meer.
Wat we gedaan hebben na de verjaardag is alle "baby" speelgoed in een doos naar boven. Dit speelgoed is voor onze deel drie (nee ben nieuw zwanger, maar wensen moet je hebben) .

De taart
Hier heb ik het langst over nagedacht, ik wou een lekkere smeertaart met weinig toegevoegde suiker maar wel lekker. En daarvoor hebben wij een kwarktaart gemaakt. Een kwarktaart met een natuurlijke
kleurstof en vruchten. En een plezier dat Wout had. Hij mocht met zijn handen eten en smeren. Maar hij moest wel op het zeil blijven en dat is best een uitdaging als je niet kan stilzitten. daarna was het ook 1 streep naar het bad. 

Het was een geslaagd feest, en ondanks dat ik na 2 dagen feest die zondag met bijna 39 graden koorts op bed ben beland kan ik terug kijken op een mooie eerste verjaardag.

XoXo Moeke

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je