{{ message.message }}
{{ button.text }}

WORLD BREASTFEEDING WEEK: Mijn verhaal

Zo makkelijk als borstvoeding ging bij mijn eerste baby, zo moeilijk ging het bij mijn tweeling.

Afbeelding blog 'WORLD BREASTFEEDING  WEEK: Mijn verhaal'

Zo makkelijk als borstvoeding ging bij mijn eerste baby, zo moeilijk ging het bij mijn tweeling. 

Mijn tweeling is met 24 weken geboren. En bij ernstige vroeggeboorte is aanleggen niet mogelijk. Dus ja, daar zat ik met een kolf en een spuitje, want elke druppel die ik kon geven telde. Zo ging het van 2 ml voeding naar 24 ml voeding enzovoort. Gelukkig heb ik ze in het ziekenhuis volledig borstvoeding kunnen geven. Maar eenmaal sondevoeding af, wilde Elaisa niet aan de borst en Emanuel wel. Dus bleef ik kolven, zodat ook Elaisa niks te kort kwam qua borstvoeding. Ik voelde me zo schuldig, als alleen de 1 borstvoeding kreeg en de andere niet. Is dit herkenbaar voor meer tweelingmama's? 

Anyways, een jaar volgehouden en hard werken was het. Daarom vind ik het jammer wanneer er incidenten voorkomen waarbij mama's worden gevraagd zich te bedekken of te verplaatsen wanneer ze borstvoeding geven. Anderen moesten eens weten wat vrouwen hiervoor over hebben. Respect voor alle mama's! ??

Credits: Katja Baron Fotografie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je