{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wordt 2018 mijn jaar?

Stiekem hoopte ik zwanger het nieuwe jaar in te mogen gaan, helaas is dit niet de werkelijkheid...

Afbeelding blog 'Wordt 2018 mijn jaar? '

Het breekt me een beetje op: de hoop zwanger te zijn. Elke maand weer teleurstellend op de wc met een pakje tampons of een negatieve zwangerschapstest. Hoewel ik altijd geroepen heb er niet verdrietig om te worden ben ik het steeds wel.

Ik heb een prachtig gezin met een bonuskindje en voor de rest echt niets te klagen. Maar nu we ervoor hebben gekozen graag samen een kindje te willen kan ik niet meer wachten. Maar de dagen, weken en zelfs maanden kruipen voorbij en ik blijf maar niet zwanger.

Wel altijd netjes ongesteld en de huisarts zegt dat we geduld moeten hebben.

Mijn 2017 was niet slecht of zo maar ik ben zo toe aan 2018. Laat het mijn jaar worden en misschien wel het jaar van +1!!! Ik heb er zin in en ben er klaar voor!

Wat mijn grote wens voor 2018 is, is dus wel duidelijk: een kindje! Wat is jouw grote wens voor 2018? Ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je