Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • celebs
  • interviews
  • powervrouwen
  • powermoms

Women who run this world!

Wij mochten deze echte powervrouwen interviewen. Laat je inspireren!

Kirsten Schilder

In ons interview met Kirsten Schilder vertelde ze openhartig over het geven van borstvoeding: 

Het geven van borstvoeding heb ik als één van de mooiste dingen van mijn leven ervaren. Ondanks dat ik twee borstontstekingen heb gehad en echt wel in de weer moest met zalfjes, omdat de pijn anders vrijwel ondragelijk was.

Lees verder..!

Snap

Miss Montreal

Sanne Hans doet opmerkelijke ontboezemingen, zoals... Dat ze eigenlijk rood haar heeft!

Lees meer..!

Snap

Jennifer Rijs

Jennifer (blogger, vlogger, pedagogisch medewerker én moeder) laat in haar vlogs haar echte leven zien. Soms valt er van alles te beleven en de andere week is het gewoon #momlife of vooral #forevermoelife.

Lees verder en bekijk haar prachtige foto's..!

Snap

Mariska Bauer

Mariska is de manager van haar gezin met maar liefst vijf mannen! Het is elke week een race tegen de klok om de mannen op tijd op de sportclubs te krijgen en op school. Toch doet ze dit met veel plezier!

Lees meer..!

Snap

Loes van Delft

Deze kunstenares beschilderde onder andere een jas voor Justin Bieber. Hoe cool is dat! 

Leer Loes beter kennen..!

Snap

Rachel Rosier

Zapp-presentatrice Rachel Rosier werd op haar 22ste al moeder! Het was een heftige periode voor haar, omdat haar moeder net was  overleden en ze had geen vrienden van mijn eigen leeftijd met kinderen. Rachel is nu zwanger van haar tweede kindje.

Lees meer..!

Snap

Fajah Lourens

Dj, presentatrice en actrice Fajah Lourens wilde al vroeg mama worden. Dat is gelukt: op haar achttiende kreeg ze zoontje Irem. 

Lees meer..!

Snap

Saar Koningsberger

De presentatrice vertelde in dit interview openlijk over haar pittige traject om zwanger te worden. Deze week kwam het prachtige nieuws dat ze is bevallen van dochtertje Scottie!

Ik heb vanaf het begin af aan geprobeerd om zo positief mogelijk te blijven, maar soms was het inderdaad wel heel erg zwaar.

Lees het interview..!

Snap

Miljuschka Witzenhausen

Foodie Miljuschka werd bekend via TMF maar staat nu vooral bekend als tv-kok en kookboekenschrijver! Ze deelde een geheim met ons: "Als moeder zijnde is denk ik grootste geheim dat mijn kinderen denken dat ik gek ben..."Hoe dat zit lees je hier..!

Snap

​Jill Schirnhofer

Jill is een Nederlandse illustrator, schrijfster en actrice. Ze presenteert een eigen kinderprogramma op Zapp, NPO3. Ze is gek op kinderen:

Ik vind kinderen geweldig. Ze zijn zo open en oprecht. Daardoor ook meteen het meest kritische publiek, want als zij het gevoel hebben dat iets niet 'echt' is, val je meteen door de mand. Die uitdaging heeft me altijd aangetrokken.

Lees meer..!

Snap

Lisette Lubbers

Interview met dé jonge fotograaf die het helemaal heeft gemaakt in BN'ers-land! Wat maakt zij prachtige foto's!Leer haar beter kennen..!

Snap
6 jaar geleden

Faya is mijn heldin - haar doorzettingsvermogen jeetje!

6 jaar geleden

SAAARRRR!

6 jaar geleden

Loes van Delft is mijn heldin en wat leuk dat ze hier tussenstaat!!!